Acadèmia idiomes aulaemi a VicAulaEmi

Aula emi acadèmia d’idiomes . Qui som?

Aulaemi acadèmia d'idiomes a Vic

Ens trobaràs a:
Aula·Emi
c/ de les Flors, baixos
08500 Vic (Barcelona)
Tel. 93 885 19 84
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 h, i de 16:30 a 21:00 h; o dissabtes, de 9:15 a 13:15 h

Aula·Emi és una acadèmia d’idiomes que es va crear l’any 1973,  és un centre d’ensenyament especialitzat en diferents idiomes i cursos de formació (informàtica, mecanografia, cursos per a empreses, formació ocupacional, anglés, francès, italià, alemany, portugues, xinés, japonés, rus… etc.).

A Aula·Emi comptem amb 50 anys d’experiència en el sector, i disposem d’un equip altament qualificat amb professors nadius. Tot això ens permet oferir un ensenyament de màxima qualitat als nostres alumnes.

A més, som un centre examinador autoritzat per portar a terme els exàmens de Cambridge English a Catalunya.

Les classes són presencials al nostre centre però si es desitja ens desplacem a la vostra empresa o pots optar a fer classes particulars t0talment adaptades a les teves necessitats i horaris.

La nostra acadèmia ofereix cursos d’anglès per a tots els nivells a partir de 4 anys. Grups reduits amb professors nadius. Cursos intensius durant els mesos de juliol i setembre de dues hores diàries i cursos a l’estranger. Horaris de dilluns a divendres i dissabtes al matí.

Fem prova de nivell totalment gratuïta per identificar en quin punt de l’idioma et trobes. Analitzarem les teves necessitats i farem que aconsegueixis els teus objectius des de el primer dia. Per fer la prova has de demanar hora al 938851984 o enviar un email a info@aulaemi.com.

  Veure el mapa més gran

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?