Acadèmia idiomes aulaemi a VicAula Emi

Aula emi acadèmia d’idiomes . Qui som?

Aulaemi acadèmia d'idiomes a Vic

Ens trobaràs a:
Aula·Emi
c/ de les Flors, baixos
08500 Vic (Barcelona)
Tel. 93 885 19 84
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 h, i de 16:30 a 21:00 h; o dissabtes, de 9:15 a 13:15 h

Aula·Emi és una acadèmia d’idiomes que es va crear l’any 1973,  és un centre d’ensenyament especialitzat en diferents idiomes i cursos de formació (informàtica, mecanografia, cursos per a empreses, formació ocupacional, anglés, francès, italià, alemany, portugues, xinés, japonés, rus… etc.).

A Aula·Emi comptem amb 43 anys d’experiència en el sector, i disposem d’un equip altament qualificat amb professors nadius. Tot això ens permet oferir un ensenyament de màxima qualitat als nostres alumnes.

A més, som un centre examinador autoritzat per portar a terme els exàmens de Cambridge English a Catalunya.

Les classes són presencials al nostre centre però si es desitja ens desplacem a la vostra empresa o pots optar a fer classes particulars t0talment adaptades a les teves necessitats i horaris.

La nostra acadèmia ofereix cursos d’anglès per a tots els nivells a partir de 4 anys. Grups reduits amb professors nadius. Cursos intensius durant els mesos de juliol i setembre de dues hores diàries i cursos a l’estranger. Horaris de dilluns a divendres i dissabtes al matí.

Fem prova de nivell totalment gratuïta per identificar en quin punt de l’idioma et trobes. Analitzarem les teves necessitats i farem que aconsegueixis els teus objectius des de el primer dia. Per fer la prova has de demanar hora al 938851984 o enviar un email a info@aulaemi.com.

  Veure el mapa més gran

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.