Curs d'italià a VicAulaEmi

Italià

 • Professors nadius, titulats i altament qualificats

  La-Torre-de-Pisa-un-clasico-en-ItaliaEls nostres cursos d’italià s’imparteixen per professors nadius, titulats i amb experiència.

  Els grups són reduïts i estan formats per un màxim de 12 alumnes.

  Cursos i horaris

  Cursos de 2 hores setmanals: matins, migdies, tardes o vespres.

  Cursos de 2 hores setmanals els dissabtes al matí per a aquells que durant la setmana no puguin assistir als cursos que oferim entre setmana.

  Els cursos comencen l’1 d’octubre i acaben el 22 de juny, però també oferim la possibilitat de començar a qualsevol mes de l’any, sempre que es disposi del nivell adequat.

  Els cursos d’italià inclouen altres serveis gratuïts:

  • Classes de conversa en anglès (consuteu les condicions)
  • Material complementari per a tots els nivells: préstec de DVDs i revistes o llibres en italià i en altres idiomes.
  • Accés als ordinadors i a Internet.
  • Enviament de deures per correu electrònic per als alumnes que no hagin pogut assistir a classe.
  • Possibilitat de bonificar els cursos (per a més informació, podeu consultar Bonificació de Cursos).

  Clica sobre la imatge per veure-la més gran

  nivells cursos aulaemi nivells examens CELI nivells Marc Comú Europeu

  Nivells cursos aulaemi
  Nivells dels examens CELI
  Nivells del Marc Comú Europeu

 • Objectiu, metodologia i avaluació

  L’objectiu dels cursos és completar un nivell durant un any acadèmic, d’octubre a juny, i estan enfocats d’una manera comunicativa, dinàmica i participativa.

  Les classes se centren en expressar-se amb claredat i confiança tant a nivell oral com escrit, practicant l’idioma dins de situacions reals i d’una forma amena. Cada grup disposa d’uns llibres adequats al seu nivell i d’altres recursos per aprofundir en cada tema treballat.

  Per garantir un bon progrés, durant el curs es fan dos exàmens que ajudaran a l’alumne a comprovar que ha assolit els coneixaments impartits a classe, i al professor a veure com evoluciona el grup. A final de curs es farà entrega d’un certificat de nivell a tots els alumnes.

  Per garantir que el nivell d’italià dels alumnes de cada grup sigui el mateix és necessari realitzar una prova de nivell, que consta d’un test escrit i un d’oral, i que dura uns 20 minuts. Aquesta prova és gratuïta i sense cap compromís. Per fer la prova cal demanar hora per telèfon al 93 885 19 84, per correu a info@aulaemi.com o omplint el formulari “Contacte”.

  Els alumnes que facin italià també poden assistir a classes de conversa gratuïtes en anglès els divendres de 20:15 a 21:15 h. Aquestes classes estan dissenyades per a aquelles persones que tinguin un nivell mig o elevat d’anglès i el vulguin mantenir mentre estudien italià.

 • Cursos preparatoris per a exàmens oficials

  Aula·Emi també ofereix la possibilitat, per a tots aquells alumnes que estiguin interessats en obtenir un títol oficial i vàlid a nivell mundial, d’assistir a cursos preparatoris per als exàmens oficials CELI (Certificato di Conoscenza della Lingua Italiana), que atorga la Universitat per a Estrangers de Perugia. Aquests exàmens es realitzen tres cops a l’any, el març, el juny i el novembre, a l’Instituto Italiano di Cultura de Barcelona.

  El professor assessorarà, guiarà i proporcionarà el material necessari a cada alumne per saber quan està preparat per obtenir un bon resultat.

  Aula·Emi informarà de les convocatòries de cada examen, i tramitarà de forma gratuïta tot el procés d’inscripció i de lliurement del títol corresponent a cada alumne.

  Més informació sobre:

  Exàmens oficials CELI (enllaç al web)

  Calendari examens (enllaç al web)

   Contacta amb nosaltres per a més informació o per inscriure’t a qualsevol dels exàmens.

 • Formalitzar la matrícula

  Aula·Emi ofereix la possibilitat que l’alumne es matriculi en qualsevol mes de l’any i s’incorpori al curs que més s’ajusti a les seves necessitats, sempre que tingui el nivell necessari.

  Els alumnes nous hauran de fer una prova de nivell abans de matricular-se a qualsevol curs. La prova de nivell té una durada d’uns 20 minuts, i consta d’una prova escrita (tipus test) i una prova oral. És gratuïta i sense compromís. La prova de nivell es fa presencialment al nostre centre. Pots demanar hora per telèfon (93 885 19 84 ) o per e-mail (info@aulaemi.com).

  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccions

  Ens trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

 •  

  • Descomptes per a pares, fills i germans.
  • Descomptes per a famílies nombroses.
  • Descomptes per a persones en situació d’atur.
  • Cobrament d’una sola matrícula per família.

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?