Matricular alumnes al National Schools Project - AulaEmiAulaEmi

Matricular alumnes al National Schools Project

Pas 1: Data de l'examen

Podeu consultar les dates del examens clicant aquí. Els examens YLE es poden realitzar en qualsevol data així que si les dates que hi ha no us van bé només cal que ens ho digueu i en buscarem d’altres. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us farem arribar tota la informació necessària per procedir a les inscripcions. Cal tenir en compte que les matrícules s’han de fer aproximadament un mes abans de la data de l’examen.

  • En el cas que no es disposi del mínim de candidats per poder realitzar els exàmens al vostre centre (10 candidats), els alumnes podran fer-los al nostre centre, gaudint igualment dels preus reduïts del NCP.
  • Els exàmens de Cambridge English YLE (Starters – Movers – Flyers) es poden realitzar en qualsevol data. El mínim de candidats per fer-los a les vostres instal·lacions és 10 entre tots (es poden barrejar entre ells).
  • Per als exàmens de Cambridge English: Key English Test (KET), Preliminary English Test (PET) i First Certificate in English (FCE) s’ha de disposar d’un mínim de 10 alumnes per cadascun dels exàmens. Les dates són les fixades, no es pot triar el dia.

Pas 2: Omplir el formulari
Per inscriure als vostres alumnes cal emplenar un formulari en format excel. Per obtenir aquest formulari ens heu d’enviar una petició fent-nos arribar les  dades que us demanem a continuació.

Ups! No hem pogut localitzar el teu formulari.

Pas 3: Pagament

Per transferència bancària

Els números de compte són:

Exàmens a Vic: ES65- 2100- 0007- 8202- 0088- 0584 (La Caixa de Pensions)
Exàmens a Figueres: ES67 0081 0056 9000 0122 9929 (Banc de Sabadell)

ATENCIÓ: El pagament s’ha de fer dins del període d’inscripció. Els pagaments que superin el període d’inscripció tindran un recàrrec de 25€. Comproveu l’import total dels exàmens i feu una transferència al número de compte, tot indicant el nom de l’escola, acadèmia o nom del/la professor/a.

Aula·Emi no correrà amb cap recàrrec o comissió que sigui generat. Un cop efectuat el pagament és obligatori enviar el comprovant del pagament a inscripcions.vic-figueres@aulaemi.com. No es matricularà a cap dels vostres alumnes fins que Aula·Emi no hagi rebut el comprovant del pagament.

Targeta de crèdit

Accedediu a la botiga online dels exàmens Cambridge English i compreu els exàmens que desitgeu.

Botiga Exàmens Cambridge English

Personalment a la nostra oficina

Podeu inscriure els vostres alumnes i pagar personalment a la nostra oficina. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no es realitzi el pagament. Podeu pagar en efectiu, targeta de crèdit, taló o per tranferència bancària (cal portar el comprovant i el formulari omplert a la nostra oficina).

Ens trobarás a:

 

Aulaemi Centre Examinador Cambridge English Vic-Osona-Figueres

Aulaemi Centre Examinador Cambridge English Vic-Osona

Aula·Emi
(Centre Examinador ES411)

C/ de les Flors, baixos
08500 Vic (Barcelona)
Tel. 93 885 19 84
Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9.:00 a 13:45 h i de 16:30 a 21:30 h, i dissabtes de 9:00 a 13:15 h

Veure mapa de localització

Pas 4: Confirmació
Tan bon punt rebem el formulari i el comprovant del pagament rebreu un correu de confirmació,  i ens posarem en contacte amb vosaltres per establir els horaris per a la realització dels exàmens.

Si no heu rebut cap confirmació en el termini de les tres setmanes abans de la data de l’examen, poseu-vos en contacte amb nosaltres tucant al 93 885 19 84 o enviant un correu a vic.exams@aulaemi.com.

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?