Mecanografia - Aula EmiAula Emi

Mecanografia

VOLS LLEGIR ELS COMENTARIS DELS ALUMNES QUE HAN FET MECANOGRAFIA? clica aquí. 

NO BUSQUIS MÉS LES LLETRES

Aula Emi us proposa un curs molt útil que de segur ajudarà als vostres fills i que els servirà per l’etapa escolar i, més endavant, al món laboral: Mecanografia per ordinador

VAN RÀPID però ho fan correctament?
Tot i que molts joves escriuen d’una manera ràpida, no fan servir els dits degudament, la mala col·locació els obliga a mirar el teclat i a corregir constantment l’escriptura.

FER-mecanografiaHO BÉ des de el principi

Saber mecanografia significa poder trobar totes les tecles sense necessitat de mirar al teclat i sense pensar-ho. Els dits han de trobar la tecla corresponent automàticament i per això és molt important aprendre’n d’una forma correcte desde el principi.

Escriure amb una velocitat considerable s’ha tornat imprescindible en la majoria de les feines , arribant ,en molts casos a demanar-se una velocitat mínima requerida.

A Aula Emi t’ensenyarem a escriure sense mirar en poques hores, a millorar la teva velocitat o a corregir la mala posició dels dits que provoquen les errades constants a l’hora d’escriure. Aviat escriuras amb 10 dits a gran velocitat. Al final del curs entreguem certificat amb les polsacions obtingudes.Classes presecials amb metodologia tradicional i material pràctic i didàctic.

Metodologia
Cada alumne disposa d’un ordinador amb les tecles tapades i d’una contrasenya per poder accedir al programa i continuar amb l’últim exercici que ha realitzat.
El professor corregeix la col·locació dels dits en tot moment. El programa s’adapta a les habilitats de cada alumne pujant així el nivell progressivament i fent que l’alumne no s’estressi. Durant els primers 15 dies s’aprèn a col·locar el dits, a memoritzar el teclat i a adquirir un moviment còmode dits-teclat. Els 15 dies restants es dediquen a l’adquisició de la velocitat, depenent de l’agilitat de cada alumne la mitjana comú de velocitat és de 90 a 160 pulsacions per minut. Els alumnes que al acabar el curs fan més de 120 pulsacions, obtenen un certificat acreditatiu de polsacions. Molts alumnes tornen a cursar l’intensiu per millorar la seva velocitat.
Persones sense nocions
Les persones que no tinguin nocions aprendran de forma ràpida i sensilla a escriure sense mirar i sense errades. El programa s’adapta en tot moment a l’abilitat de cadascú, permetent que cadascú marqui el seu propi ritme.
Persones que vulguin millorar la velocitat
Els alumnes que escriguin correctament però simplement vulguin adquirir una velocitat superior podran fer el curs . El professor els farà una prova de nivell que determinarà la velocitat actual i podran fer setmanes soltes fins que la velocitat els satisfaci.

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.