Xinès - AulaEmiAulaEmi

Xinès

xinèsProfessors nadius, titulats i altament qualificats

Els nostres cursos de xinès els imparteixen professors nadius, titulats i amb experiència.

Els grups són reduïts, de 12 alumnes com a màxim, i estan separats per edat i nivell.

Objectiu, metodologia i avaluació

Oferim cursos de diferents nivells (des de Bàsic a Avançat, segons demanda).

L’objectiu dels cursos és completar un nivell durant un any lectiu, d’octubre a juny, i estan enfocats d’una manera comunicativa, dinàmica i participativa.

Cada grup disposa d’uns llibres adequats al seu nivell i d’altres recursos per aprofundir en cada tema treballat.

A Aula·Emi ensenyem el xinès com una eina de comunicació. Per això, procurem posar especial atenció en totes les destreses de la llengua: l’expressió i la comprensió oral, i l’expressió i la comprensió escrita.

L’avaluació és contínua, i es realitzen dos exàmens durant el curs. A mitjans i finals de curs, els pares poden entrevistar-se amb els professors per conèixer l’evolució del seu fill, i se’ls fa entrega dels informes amb els resultats acadèmics de cada període.

Cursos preparatoris per a exàmens oficials

hsk_0Aprendre xinès ha de ser una experiència divertida i estimulant per als vostres fills. A més, és interessant veure com adquireixen seguretat a mesura que avancen en l’aprenentatge d’aquesta llengua. Els exàmens oficials són una eina excel·lent  per motivar els vostres fills a aprendre i perquè puguin demostrar les seves habilitats. Això els dóna confiança i els inspira entusiasme per seguir estudiant. A més, són mundialment reconeguts.

El professor prepararà, assessorarà, guiarà i proporcionarà el material necessari a cada alumne per saber quan està preparat per obtenir un bon resultat. Aula·Emi es posarà en contacte amb els pares (si escau) tan bon punt vegi que l’alumne està preparat per realitzar qualsevol dels exàmens oficials d’alemany. Aquests exàmens no són obligatoris, però sí que són un estímul a nivell personal per als vostres fills i la millor manera de tenir un títol que acrediti el seu nivell de manera oficial.

Aula·Emi també ofereix la possibilitat, per a tots aquells alumnes que estiguin interessats en obtenir un títol oficial i vàlid a nivell mundial, d’assistir a cursos preparatoris per als exàmens HSK.

L’HSK (Hànyǔ Shuǐpíng Kǎoshì) és un examen de nivell de llengua xinesa estandaritzat a nivell internacional, i està dirigit a les persones que no són parlants nadius de la llengua xinesa.

Des del 2010, l’examen HSK consta de 6 nivells de proves de comprensió oral i escrita (en lloc dels 3 nivells en els quals es dividia) i ofereix, a més, 3 nivells d’examen d’expressió oral (la matrícula de la qual és independent de la prova escrita). Els exàmens són anuals. Els diferents nivells es resumeixen de la manera següent:

 • Bàsic: HSK 1 i HSK 2
 • Intermedi: HSK 3 i HSK 4
 • Avançat: HSK 5 i HSK 6
 • Oral: Bàsic, Intermedi i Avançat

Inscripció

La inscripció a l’examen es realitza únicament en línia: www.chinesetesting.cn.

Un cop t’hagis inscrit com a usuari, hauràs de registrar-te a cada un dels exàmens que et vulguis presentar.

(Ex: HSK2 i ORAL ELEMENTAL).

IMPORTANT

Només es permetrà la inscripció a un nivell de HSK escrit i/o HSK oral per convocatòria. És a dir, no es permetran, per exemple, inscripcions a HSK 1 i 2 simultàniament en la mateixa convocatòria.

Els cursos de xinès inclouen altres serveis gratuïts i descomptes:

 • Material complementari per a tots els nivells: préstec de DVDs i revistes o llibres en xinès i en altres idiomes
 • Accés als ordinadors i a Internet.
 • Enviament de deures per correu electrònic per als alumnes que no hagin pogut assistir a classe.
 • Descomptes per a pares, fills i germans.
 • Descomptes per a famílies nombroses.
 • Cobrament d’una sola matrícula per família.

Cursos i horaris

Cursos de 2 o 3 hores setmanals, els migdies o tardes de dilluns a divendres.

Cursos de 2 hores els dissabtes al matí, per a aquells que durant la setmana no puguin assistir als cursos que oferim entre setmana.

Els cursos comencen l’1 d’octubre i acaben el 22 de juny, però també oferim la possibilitat de començar a qualsevol mes de l’any,  sempre que es disposi del nivell adequat.

Formalitzar la matrícula

Aula·Emi ofereix la possibilitat que l’alumne es matriculi en qualsevol mes de l’any, i s’incorpori al curs que més s’ajusti a les seves necessitats. Per formalitzar la matrícula heu de:

 • Concertar una cita per telèfon, e-mail o omplint el formulari “Inscriu-te”.
 • Fer la prova de nivell.
 • Triar un curs que s’adapti als vostres objectius.
error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?