Exàmens Cambrige English - AulaEmiAulaEmi

Exàmens Cambrige English

Exàmens Cambrige English 

Els certificats dels exàmens Cambridge English suposen un títol per a tota la vida. Hi ha sis nivells d’habilitat que van des del més elemental fins al més avançat: A1, A2 (KET), B1 (PET), B2 (FCE), C1 (CAE) i C2 (CPE), i estan definits amb profunditat i amb precisió en el Marc Comú Europeu de Referència.

Aula·Emi, com a centre examinador autoritzat per Cambridge English, t’ofereix l’opció de realitzar els examàmens Cambridge English a Vic o a Figueres.

Els exàmens Cambridge English es poden realitzar en format paper (Paper Based) o per ordinador (Computer Based).

Clica aquí, trobaràs informació dels exàmens per ordinador, així com models d’exàmens i material preparatori per a tots els nivells.

La Cambridge English Scale: una nova eina per avançar en el coneixement de l’anglès.

“La Cambridge English Scale” és un sistema de puntuació que cobreix una amplia gamma d’habilitats del llenguatge i que ajudarà als candidats als exàmens de Cambridge English i als seus professors i pares, així com a les universitats a les que aniran en un futur i als seus treballadors a comprendre més clarament els resultats obtinguts en els certificats Cambridge English i a comparar les seves habilitats a mesura que avancen cap a nivells més alts.

Quin nivell tinc? Quin examen Cambridge English puc preparar?

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?