Tria el teu(Obligatori)
Sol·licitem la vostra autorització per utilitzar WhatsApp com a mitjà de comunicació, amb la finalitat de compartir informació rellevant, novetats i respostes a preguntes relacionades.(Obligatori)
Accepto LOPD(Obligatori)
A Aula Emi 2021, S.L. hem implementat les acciones necessàries per donar compliment al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals. La informació que ens faciliteu serà tractada amb la finalitat d’oferir-vos el servei sol·licitat, fer-vos arribar publicitat relacionada amb els nostres productes per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic, WhatsApp o telèfon) i convidar-vos a esdeveniments organitzats per AULA EMI 2021, SL. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals, i mentre no se n’exerceixi el dret de supressió. AULA EMI 2021, S.L. ha desenvolupat totes les mesures tècniques i organitzatives al vostre abast, previstes a la normativa de protecció de dades de caràcter personal, per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i sostracció de les dades facilitades. Les dades rebudes podran ser cedides a terceres empreses proveïdores d’AULA EMI 2021, S.L. per donar resposta a determinades activitats complementàries. Les empreses proveïdores que les rebin tindran signat el contracte d’encarregat del tractament de dades i compliran amb les condicions determinades per la Llei de Protecció de Dades. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, així com la limitació o oposició al seu tractament en la forma prevista en el Reglament Europeu de Protecció de Dades, dirigint-vos per correu ordinari a AULA EMI, C/ de les Flors, 1, baixos, 08500 Vic, o bé per correu electrònic a: lopd@aulaemi.com.

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.