Cursos d’estiu per a adults

Màxim 12 alumnes per aula / Matrícula gratuïta

 • Durant els mesos de juliol i setembre, Aula·Emi ofereix cursos intensius d’idiomes, de 2 hores diàries, en horari de tarda – vespre, exempts de matrícula.
  Els cursos intensius permeten que l’alumne aprengui en un temps reduït els coneixements de l’idioma escollit.

  Cursos intensius de 80 hores per a adults (juliol i setembre)
  Cursos intensius de 40 hores per a adults (juliol o setembre)
  Cursos intensius de preparació per als exàmens oficials de Cambridge English
  Cursos intensius d’informàtica i mecanografia
  (juliol)
  Oferim l’opció de fer 15 dies de classe.

  Idiomes: anglès, alemany, francès, italià, xinès, etc. També oferim l’opció de bonificar els cursos.
  Nivells disponibles: A1, A2, B2, C1 i C2.

  Els cursos intensius d’estiu estan orientats tant per a alumnes que vulguin avançar d’una forma ràpida, millorar o consolidar l’idioma triat, com per a alumnes que vulguin preparar-se per fer els exàmens oficials de Cambridge EnglishEls alumnes nous hauran de fer una prova de nivell, gratuïta i sense compromís, per determinar el nivell i el grup.

  Cambridge English: Key (KET), nivell A2; Preliminary (PET), nivell B1; First (FCE), nivell B2; Advanced (CAE), nivell C1; Proficiency (CPE), nivell C2. Cliqueu aquí per a informació més detallada sobre aquests exàmens i els nivells del MECR

  • estiuLes classes es fan en l’idioma escollit.
  • Els professors  són nadius, qualificats i amb experiència.
  • Les classes estan programades i ben estructurades.
  • Les classes estan enfocades a millorar les diferents braques de l’idioma, tant a nivell oral com escrit.
  • Les classes estan dissenyades per aprendre, millorar o consolidar l’idioma escollit en un temps reduït.
  • El professor facilitarà tot el material necessari (si l’alumne ho desitja es podrà comprar el llibre).
  • Els grups estan establerts segons el Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR)
  • Tots els alumnes nous hauran de realitzar una prova de nivell per comprovar quin grup s’adapta més a les seves competències. Aquesta prova és gratuïta i sense compromís.
  • Al finalitzar el curs, els alumnes que hagin cobert un 75% d’assistència del curs (juliol o setembre) obtindran un certificat en què hi constaran el número d’hores de classe realitzades i el nivell obtingut.
  • Els alumnes que facin un dels nostres cursos intensius d’estiu no pagaran la matrícula per al curs d’hivern (octubre-juny)

 • Del 29 de juny al 27 de juliol i del 5 al 30 de Setembre

  Els cursos de juliol i setembre equivalen a 80 h i representen un curs lectiu. No obtant això, l’alumne és lliure de triar la durada del seu curs.

  Juliol
  Del 29 de juny al 27 de juliol (40 h)

  Setembre
  Del 5 al 30 de setembre (40h)

  L’alumne que realitzi els cursos de juliol i setembre tindrà la matrícula gratuïta per al curs d’hivern (octubre – juny)
 • Horaris i preus:

  En funció de la demanda i sempre que es tracti d’un grup d’un mínim de 6 alumnes, es podran obrir nous cursos en horaris convinguts.

  Si els nostres horaris no s’adapten a les teves necessitats, fes-nos-ho saber i junts mirarem de trobar una alternativa.

 • Condicions:

  1- Els cursos d’estius estan exempts de matrícula. Per reservar plaça cal fer una paga i senyal de 50€, que es deduirà de l’import total del curs.
  2- Un cop formalitzada la inscripció no es retornaran els diners. Si la baixa és per malaltia o per una causa de força major, i es produeix abans de començar el curs, es retornarà el 100% de l’import. En aquest cas, però, s’haurà de justificar amb un certificat mèdic i les proves corresponents.
  3- Els pagaments es podran fer en efectiu o per domiciliació bancària a través del número de compte que ens haureu de proporcionar (24 dígits). El alumnes que facin els pagaments en efectiu hauran d’abonar l’import total del curs tres dies abans que aquest comenci.
  4- Els rebuts que siguin retornats s’hauran d’abonar amb les despeses bancàries corresponents i en un màxim de dos dies. Si no, es procedirà a donar de baixa l’alumne.
  5- Les classes que l’alumne perdi per causes alienes a l’escola no es descomptaran de l’import del curs ni es recuperaran.
  6- Els dies festius, locals i nacionals no són considerats recuperables.
  7- Els germans, les famílies nombroses i la gent en situació d’atur es beneficiaran d’un 5% de descompte. Els descomptes no són acumulables.
  8- La Direcció es reserva el dret d’anul·lar qualsevol curs que no tingui com a mínim 6 alumnes.
  9- El nombre màxim d’alumnes per classe és de 12. En casos excepcionals i de força major, aquest nombre es pot veure alterat lleugerament. Els horaris poden variar d’una hora en funció dels nivells.

 • Els alumnes nous hauran de fer una prova de nivell abans de matricular-se a qualsevol curs. La prova de nivell té una durada d’uns 20 minuts, i consta d’una prova escrita (tipus test) i una prova oral. És gratuïta i sense compromís. La prova de nivell es fa presencialment al nostre centre. Pots demanar hora per telèfon (93 885 19 84 ) o per e-mail (info@aulaemi.com).

  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccions

  Ens trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

error: El contingut està protegit!