Informàtica i mecanografia

 • Els cursos d’informàtica que oferim van dirigits a usuaris de nivell bàsic, mitjà o avançat, de totes les edats que, per una banda, vulguin millorar o aprofundir el seu coneixement a nivell informàtic i, per l’altra, a empreses que vulguin formar als seus treballadors.

  Curs: Introducció a la informàtica

  Curs: Microsoft Office: Word, Excel, Acces, Powerpoint, Publisher, Outlook

  Curs: Photoshop (retoc digital)

  Curs: WordPress (com fer blogs o llocs webs fàcilment)

 • mecanografia

  Curs de mecanografia per aprendre i millorar en poc temps. Una bona formació en aquesta matèria proporciona agilitat i rapidesa a l’hora de treballar amb el teclat de l’ordinador, que servirà com a base per accedir i obtenir un millor rendiment en les tasques escolars o en l’entorn laboral i personal.

  Curs dirigit a persones de qualsevol edat que vulguin aprendre a escriure, corregir la posició de les mans al teclat o adquirir més velocitat. Una bona col·locació dels dits i un correcte aprenentatge fan que l’alumne pugui escriure còmodament sense haver de corregir contínuament les errades i l’ajuda a disminuïr el temps de la tasca.

  Metodologia
  Dates, horaris i preus
  Nivell bàsic
  Nivell avançat o de perfeccionament
  Certificat de pulsacions
 • Condicions:

  1- Els cursos d’estiu estan exempts de matrícula. Per reservar plaça, cal fer una paga i senyal de 50€, que es deduirà de l’import total del curs.
  2- Un cop formalitzada la inscripció no es retornaran els diners. Si la baixa és per malaltia o causa de força major, i es produeix abans de començar el curs, es retornarà el 100% de l’import. En aquest cas, però, s’haurà de justificar amb un certificat mèdic i les proves corresponents.
  3- Els pagaments es podran fer en efectiu o per domiciliació bancària, a través del número de compte que ens haureu de proporcionar (24 dígits). El alumnes que facin els pagaments en efectiu, hauran d’abonar l’import total del curs tres dies abans que aquest comenci.
  4- Els rebuts que siguin retornats s’hauran d’abonar amb les despeses bancàries corresponents i en un màxim de dos dies. Si no, es procedirà a donar de baixa l’alumne.
  5- Les classes que l’alumne perdi per causes alienes a l’escola no es descomptaran de l’import del curs ni es recuperaran.
  6- Els dies festius, locals i nacionals no són considerats recuperables.
  7- Els germans, les famílies nombroses i la gent en situació d’atur es beneficiaran d’un 5% de descompte. Els descomptes no són acumulables.
  8- La Direcció es reserva el dret d’anul·lar qualsevol curs que no tingui com a mínim 6 alumnes.
  9- El nombre màxim d’alumnes per classe és de 12. En casos excepcionals i de força major, aquest nombre es podria alterar lleugerament. Els horaris poden variar d’una hora en funció dels nivells.

 • Pots matricular-te per telèfon (93 885 19 84 ) o per e-mail (info@aulaemi.com).

  informàtica

  Ens trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

 

 

error: El contingut està protegit!