Intensius per a joves

 •  MILLORA EN POC TEMPS!

  De 12 a 16 anysnens
  2 hores d’immersió diàries
  Professors nadius amb experiència
  12 alumnes per aula

  Amb el cursos intensius d’anglès podreu aprofitar l’estiu per millorar el vostre nivell d’anglès de manera ràpida. El contacte diari amb la llengua i la pràctica oral us proporcionaran la immersió lingüística que necessiteu per reforçar i aprendre noves estructures, així com també per millorar la vostra fluïdesa a l’hora de parlar i entendre l’idioma.

  Aula·Emi també ofereix cursos de francès i alemany per a aquells joves que vulgueu iniciar-vos o millorar aquests idiomes.

  Curs: 2 hores d'anglès

  Curs: 1 hora de gramàtica + 1 hora de comunicació

  Curs de francès o d'alemany?

  Curs COMBO: 1 hora d'anglès (gramàtica o comunicació) + 1 hora de mecanografia o informàtica
 • Els intensius per a joves es fan de 9 a 13 h, depenent del pack escollit. Combina els packs com vulguis i si no hi ha el que busques digues-nos-ho i junts buscarem una alternativa.  

  Servei d’acollida i recollida gratuïts

  jovesDisposem d’un servei d’acollida gratuït a partir de les 8.45 h. Les families que ho necessitin o aquells que tinguin germans que comencin els cursos d’estiu a diferents hores podran estar-se a la biblioteca fent deures, llegint o a la sala d’ordinadors, fins que comencin les classes. Els pares que necesitin recollir als seus fills més tard de les 13 h tindran l’opció de fer-ho fins a les 13.45.

  Les famílies que necessitin gaudir d’aquest servei o que autoritzin al seu fill a marxar del centre sol, ho hauran d’informar a l’escola prèviament ja que no es deixarà sortir de l’escola a cap l’alumne sense autorització.

 • adolescentesDel 2 al 27 de juliol
  De l’1 al 10 de setembre


  Juliol: 4 setmanes
  Setmana 1: del 2 al 6 de juliol
  Setmana 2: del 9 al 13 de juliol
  Setmana 3: del 16 al 20 de juliol
  Setmana 4: del 23 al 27 de juliol

  Setembre
  Del 3 al 7 de setembre

  L’alumne que realitzi el curs de juliol tindrà la matrícula gratuïta per al curs d’hivern (octubre -juny)
 • Les inscripcions estan obertes a partir del dia 1 de maig. Podeu fer-les  trucant al 93 885 19 84 , per e-mail a info@aulaemi.com o venint personalment al nostre centre.


  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccionsEns trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

   

 

error: El contingut està protegit!