Mecanografia

VOLS LLEGIR ELS COMENTARIS DELS ALUMNES QUE HAN FET MECANOGRAFIA? clica aquí. 

NO BUSQUIS MÉS LES LLETRES

Aulaemi us proposa un curs molt útil que de segur ajudarà als vostres fills i que els servirà per l’etapa escolar i, més endavant, al món laboral: Mecanografia per ordinador

VAN RÀPID però ho fan correctament?
Tot i que molts joves escriuen d’una manera ràpida, no fan servir els dits degudament, la mala col·locació els obliga a mirar el teclat i a corregir constantment l’escriptura.

FER-mecanografiaHO BÉ des de el principi

Saber mecanografia significa poder trobar totes les tecles sense necessitat de mirar al teclat i sense pensar-ho. Els dits han de trobar la tecla corresponent automàticament i per això és molt important aprendre’n d’una forma correcte desde el principi.

Escriure amb una velocitat considerable s’ha tornat imprescindible en la majoria de les feines , arribant ,en molts casos a demanar-se una velocitat mínima requerida.

A Aulaemi t’ensenyarem a escriure sense mirar en poques hores, a millorar la teva velocitat o a corregir la mala posició dels dits que provoquen les errades constants a l’hora d’escriure. Aviat escriuras amb 10 dits a gran velocitat. Al final del curs entreguem certificat amb les polsacions obtingudes.Classes presecials amb metodologia tradicional i material pràctic i didàctic.

Metodologia
Dates, horaris i preus
Persones sense nocions
Persones que vulguin millorar la velocitat

 

 

 

 

 

 

error: El contingut està protegit!