YLE: Per què Movers? - AulaEmiAulaEmi

A1 Movers

Cambridge English: A1 Movers és el segon dels tres exàmens de Cambridge English: Young Learners, i està dirigit a nens a partir de 7 anys que cursin educació primària i el primer cicle d'educació secundària.

Aquest examen constitueix un segon pas en el procés d'aprenentatge d'anglès dels nens, i els anima a seguir aprenent aquest idioma, tan a nivell parlat escrit com parlat, d'una manera amena i divertida.

UN CERTIFICAT PER A CADA NEN/A

escuts YLEL’examen Cambridge English: Movers, es puntua amb un màxim de cinc escuts per a cadascuna de les habilitats de la llengua: comprensió i expressió escrita (Reading & Writing), comprensió oral (Listening) i expressió oral (Speaking). Els escuts  varien d’1 a 5 segons el resultat obtingut (5 escuts és la nota més alta, i 1 la més baixa). Cada candidat que es presenta a l’examen rep un diploma de Cambridge English, per tant, no “suspèn” ningú.

YLEcerts

Això fa que tots obtinguin un reconeixement al seu esforç i ganes per preparar-se pel següent examen, el Cambridge English: Flyers (YLE Flyers).

L’expressió oral o Speaking es fa amb un examinador

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?