Cambridge English: Key (KET) for Schools

Inscriu-te al KET for schools

La clau per obtenir un nivell bàsic d’anglès!

Nivell A2 MECR

El Cambridge English: Key for Schools està dissenyat per motivar els alumnes en edat escolar a aprendre anglès. Demostra que l’alumne és capaç de fer servir l’anglès oral i escrit d’ús quotidià a nivell bàsic.

Cambridge English: Key (KET) o Key for Schools?

Existeixen dues versions del Cambridge English: Key (KET), el Key i el Key for Schools. Les dues tenen exactament el mateix format i el nivell de les preguntes de l’examen és idèntic. L’única diferència és que el contingut i els temes del Key for Schools s’han ideat especialment segons els interessos i les experiències dels candidats més joves. De totes maneres, un candidat adult també pot realitzar el Key for Schools si ho desitja.

Tant el Cambridge English: Key com el Key for Schools corresponen al nivell A2 en el Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües, reconegut internacionalment.

Preparar-se pel Cambridge English: Key for Schools permet adquirir les següents habilitats:

 • Entendre i utilitzar frases i expressions bàsiques
 • Presentar-se i contestar preguntes senzilles sobre detalls personals.
 • Interactuar amb parlants anglesos, sempre que parlin a poc a poc i amb claretat.
 • Escriure notes curtes i simples.
 • PARTS DE L’EXAMEN: 

  De què consta el Cambridge English: Key (KET) for schools?

  examen en paper cambridge Mostra gratuïta del Key (KET) for schools amb respostes


  El Cambridge English: Key consta de tres parts:

  Reading and Writing: 1 hora i 10 minuts

  Consta de nou parts. Les primeres cinc parts (1-5) són de comprensió lectora (Reading) mentre que les parts restants (6-9) són d’expressió escrita (Writing). El candidat ha de demostrar que pot entendre informació escrita simple, com cartells, fulletons, diaris i revistes. El Reading i Writing suposen un 50% de la nota final.

  Listening: 30 minuts

  Consta de cinc parts. En cada part el candidat haurà d’escoltar textos gravats i respondre les preguntes. Cada part s’escolta dues vegades. El candidat haurà de ser capaç d’entendre anunciats i altres materials orals. Les gravacions són lleugerament més lentes del que serien en un entorn normal, i són realitzades per oradors britànics, però hi poden aparèixer també accents americans, irlandesos, australians, etc. El Listening suposa un 25% de la nota final.

  Speaking: 10 minuts

  Consta de dues parts i s’avalua l’habilitat a l’hora de formar part activa en una conversa, amb preguntes i respostes senzilles. Es realitza cara a cara amb l’examinador i un o dos candidats més. Això permet que la situació sigui més realista. Hi ha dos examinadors: un d’ells fa d’interlocutor i parla amb el candidat , l’altre examinador fa d’assessor i només escolta. El resultat el decidiran els dos examinadors però l’assessor puntua de forma més detallada . L‘Speaking suposa un 25% de la nota final

  Llegiu els comentaris dels examinadors del vídeo Key for schools Sharissa and Jannis

  Tria la parella per fer l’Speaking

  Pots escollir la teva parella per fer la prova de l’Speaking en el moment de fer la teva inscripció.

 • computer exam cambridgeFes l’examen del KET for schools per ordinador !

  Oferim la possibilitat de fer l’examen per ordinador.

   El Computer Based (CB) o examen per ordinador

  És una altra alternativa per realitzar els exàmens, no substitueix els exàmens convencionals. L’única diferència és que els Computer Based es fan amb ordinador, i per respondre es fa servir el teclat i el ratolí en comptes del paper i el llapis.

  Trobaràs informació més detallada, així com també models d’examen gratuïts, clicant aquí.

  PROVA ARA GRATUÏTAMENT EL KET PER ORDINADOR, CLICANT AQUÍ.

 • Resultats i obtenció del certificat 

  Cambridge English: Key  (KET) for schools

  Els certificats d’obtenció d’un títol de Cambridge English són iguals per a tothom, encara que el candidat hagi fet un examen de la modalitat for Schools, aquesta informació no apareixerà al seu certificat.

  Quin resultat he d’obtenir per aprovar?

  cambridge resultats online

  Per superar l’examen s’ha d’obtenir una puntuació mínima de 70 sobre 100. Si el candidat no arriba a aquesta puntuació però el resultat obtingut és lleugerament inferior (entre 45 i 69), obtindrà un certificat de Cambridge English de nivell A1. De la mateixa manera, si la puntuació obtinguda està entre 90 i 100, obtindrà un certificat del Key (KET), indicant que ha demostrat una competència a nivell B1. El
  candidat que no arribi a 45 sobre 100 no obtindrà cap certificat.

  confirmation of entry1- Confirmation of Entry

  Passats uns dies de la vostra inscripció, rebreu el Confirmation of Entry. En aquest document hi trobareu la informació sobre el lloc i l’hora de cada part de l’examen, així com també la data en què sortirà el resultat de l’examen i l’ID Number i el número secret, que necessitareu més endavant per accedir al vostre resultat.

  Per veure’n una mostra, cliqueu aquí.

  2- El resultat : Connecta’t online

  cambridge resultats onlineEs pot accedir al resultat fent clic aquí, dins del període estipulat a aquest efecte. Per fer-ho, es necessita l’ID Number i el número secret, que trobareu al document Confirmation of Entry.

  3- El resultat : Statement of Results

  Un cop accediu al web amb el vostre usuari, obtindreu l’Statement of Results, que us informarà del Resultat, la Puntuació i el Perfil del candidat.

  Mireu una mostra d’un Statement of Results del Key English Test (KET) aquí.

  4- El certificat

  certificats schoolsEls candidats que hagin aprovat obtindran un certificat. Aula·Emi informarà als candidats, escoles, instituts, etc. quan els certificat arribin al nostre centre. Els certificats s’han de recollir al nostre centre, però no és necessari que el candidat vingui personalment, pot venir qualsevol persona a recollir-lo, sempre que porti el DNI original del candidat. Els candidats que hagin fet la matrícula a través del seu centre, podran recollir el seu certificat allà, o si ho prefereixen i així ho sol·liciten a l’Aula·Emi.

  El candidat que visqui fora de la comarca d’Osona i així  ho desitgi, podrà sol·licitar que se li enviï el certificat per correu certificat sense cap cost addicional.

  verificar resultat cambridgeVerificació del resultat

  Si desitges que qualsevol institució, empresa, universitat, etc. verifiqui els teus resultats podràs donar-los accéss des del Results Verification Service de Cambridge English. Perquè puguin accedir-hi, els hauràs de proporcionar l’ID number i el número secret, que trobaràs al Confirmation of Entry.

 • Examen en paper
  banner exams paper-computer

  Descarrega una mostra gratuïta del Key (KET) for schools amb respostes

  Examen per ordinador

  Prova ara un examen per ordinador del KET (cal navegar amb Firefox)

  Material útil per al candidat

  Llista de vocabulari

  Handbook for teachers
  Handbook for teachers Listening Audio Files

  Guia per l’examen

  Normes per als candidats 

  *Jocs

  *Enllaç on trobaràs una àmplia gamma de llibres per preparar els teus exàmens

  Material útil per a professors

  *Sample papers

  *Handbooks

   Find Cambridge English on social media

  Facebook
  YouTube

  Cambridge English YouTube Channel

Inscriu-te al Key (KET) for schools

error: El contingut està protegit!
WhatsApp T'ajudem?