Anglès

 • Professors nadius, titulats i altament qualificatscursos anglès vic acadèmia

  Els nostres cursos d’anglès s’imparteixen per professors nadius, titulats i amb experiència.

  Els grups són reduïts i estan formats per un màxim de 12 alumnes.

  Cursos i horaris

  Oferim una àmplia gamma de cursos i horaris:

  Cursos  de 2 o 3 hores setmanals: matins, migdies, tardes o vespres.

  Cursos de 2 hores setmanals els dissabtes al matí, per a aquells que durant la setmana no puguin assistir als cursos que oferim entre setmana.

  Els cursos comencen l’1 d’octubre i acaben el 22 de juny, però també oferim la possibilitat de començar a qualsevol mes de l’any, sempre que es disposi del nivell adequat.

  Els cursos d’anglès inclouen serveis gratuïts :

  • Classes de conversa en anglès tots els divendres (a partir del quart nivell).
  • Material complementari per a tots els nivells: préstec de DVDs i revistes o llibres en anglès i en altres idiomes.
  • Accés als ordinadors i a Internet.
  • Enviament de deures per correu electrònic per als alumnes que no hagin pogut assistir a classe.
  • Possibilitat de bonificar els cursos (per a més informació, podeu consultar Bonificació de Cursos).

  Clica sobre la imatge per veure-la més grannivells cursos angles

 • Objectiu, metodologia i avaluació

  L’objectiu dels cursos és completar un nivell durant un any acadèmic, d’octubre a juny, i estan enfocats d’una forma comunicativa, dinàmica i participativa.

  Les classes se centren en expressar-se amb claredat i confiança tant a nivell oral com escrit, practicant l’idioma dins de situacions reals i d’una forma amena. Cada grup disposa d’uns llibres adequats al seu nivell i d’altres recursos per aprofundir en cada tema treballat.

  Per garantir un bon progrés, durant el curs es fan dos exàmens que ajudaran a l’alumne a comprovar que ha assolit els coneixaments impartits a classe, i al professor a veure com evoluciona el grup. A final de curs es farà entrega d’un certificat de nivell a tots els alumnes.

  A Aula·Emi sabem la importància que té tenir un bon domini oral de la llengua, així que posem a disposició de tots els alumnes (a partir del quart nivell) classes de conversa totalment gratuïtes, separades per nivells, els divendres de 20:15 a 21:15 h. Aquestes classes estan dissenyades per a aquelles persones que vulguin adquirir major fluïdesa a l’hora de parlar en l’anglès.

  Per garantir que el nivell d’anglès dels alumnes de cada grup sigui el mateix és necessari realitzar una prova de nivell, que consta d’un test escrit i un d’oral, que duren uns 20 minuts. Aquesta prova és gratuïta i sense cap compromís, i es pot fer de dilluns a divendres d’11:00 a 13:45 h o de 17:00 a 21:30 h.
 • Cursos preparatoris per a exàmens oficials de Cambridge English

  anglès

  Aula·Emi, com a centre formador i examinador dels exàmens de Cambridge English, també ofereix la possibilitat, per a tots aquells alumnes que estiguin interessats en obtenir un títol oficial i vàlid a nivell mundial, d’assistir a cursos preparatoris per presentar-se als exàmens de Cambridge English, en funció del nivell.

  El professor assessorarà, guiarà i proporcionarà el material necessari a cada alumne per saber quan està preparat per obtenir un bon resultat. Els exàmens per a adults que proposa Cambridge English són:

  • Cambridge English: Key (nivell A2)
  • Cambridge English: Preliminary (nivell B1)
  • Cambridge English: First (nivell B2)
  • Cambridge English: Advanced (nivell C1)
  • Cambridge English: Proficiency (nivell C2)

  Per a més informació sobre cada examen, consulteu a Centre Examinador.

 • Formalitzar la matrícula

  Aula·Emi ofereix la possibilitat que l’alumne es matriculi en qualsevol mes de l’any i s’incorpori al curs que més s’ajusti a les seves necessitats, sempre que tingui el nivell necessari.

  Els alumnes nous hauran de fer una prova de nivell abans de matricular-se a qualsevol curs. La prova de nivell té una durada d’uns 20 minuts, i consta d’una prova escrita (tipus test) i una prova oral. És gratuïta i sense compromís. La prova de nivell es fa presencialment al nostre centre. Pots demanar hora per telèfon (93 885 19 84 ) o per e-mail (info@aulaemi.com).

  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccions

  Ens trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

 •  

  • Descomptes per a pares, fills i germans.
  • Descomptes per a famílies nombroses.
  • Descomptes per a persones en situació d’atur.
  • Cobrament d’una sola matrícula per família.

error: El contingut està protegit!
WhatsApp Contacta'ns per WhatsApp!