Intensius per a joves - AulaEmiAulaEmi

Intensius per a joves

 •  MILLORA EN POC TEMPS!

  De 12 a 16 anysnens
  2 hores d’immersió diàries
  Professors nadius amb experiència
  12 alumnes per aula

  Amb el cursos intensius d’anglès podreu aprofitar l’estiu per millorar el vostre nivell d’anglès de manera ràpida. El contacte diari amb la llengua i la pràctica oral us proporcionaran la immersió lingüística que necessiteu per reforçar i aprendre noves estructures, així com també per millorar la vostra fluïdesa a l’hora de parlar i entendre l’idioma.

  Aula·Emi també ofereix cursos de francès i alemany per a aquells joves que vulgueu iniciar-vos o millorar aquests idiomes.

  Curs: 2 hores d'anglès
  Curs per a aquells que vulguin millorar de forma ràpida el seu nivell d’anglès. Es faran dues hores de classe diàries en què a més de treballar la gramàtica podran practicar la part oral i estar en contacte amb un accent nadiu, que els ajudarà a obtenir una  pronunciació correcta.

  Curs: 1 hora de gramàtica + 1 hora de comunicació
  Curs per a aquells que vulguin practicar més la part oral. Durant la primera hora es farà classe teòrica i durant la segona hora es portarà a terme una classe més comunicativa. El professor s’ajudarà de fitxes i d’altres recursos per incentivar la pràctica oral i treballar vocabulari.

  Curs de francès o d'alemany?
  Curs d’alemany o francès de dues hores diàries. Inicia’t a una nova llengua o millora-la si ja en saps.

  Curs COMBO: 1 hora d'anglès (gramàtica o comunicació) + 1 hora de mecanografia o informàtica
  Combineu el vostre curs d’anglès amb mecanografia o informàtica. Podeu triar l’opció de fer una hora d’anglès (ja sigui de gramàtica o de comunicarió) i combinar-la amb classes de mecanografia o informàtica.
  Mecanografia: Aprèn a escriure correctament, de forma ràpida  i sense mirar al teclat.
  Informàtica: Aprèn a fer anar programes com: Photoshop, Word (avançat), WordPress, etc.
  Informació mes detallada:informàtica i mecanografia.
 • Els intensius per a joves es fan de 9 a 13 h, depenent del pack escollit. Combina els packs com vulguis i si no hi ha el que busques digues-nos-ho i junts buscarem una alternativa.  

  Servei d’acollida i recollida gratuïts

  jovesDisposem d’un servei d’acollida gratuït a partir de les 8.45 h. Les families que ho necessitin o aquells que tinguin germans que comencin els cursos d’estiu a diferents hores podran estar-se a la biblioteca fent deures, llegint o a la sala d’ordinadors, fins que comencin les classes. Els pares que necesitin recollir als seus fills més tard de les 13 h tindran l’opció de fer-ho fins a les 13.45.

  Les famílies que necessitin gaudir d’aquest servei o que autoritzin al seu fill a marxar del centre sol, ho hauran d’informar a l’escola prèviament ja que no es deixarà sortir de l’escola a cap l’alumne sense autorització.

 • adolescentesDel 2 al 27 de juliol
  De l’1 al 10 de setembre


  Juliol: 4 setmanes
  Setmana 1: del 2 al 6 de juliol
  Setmana 2: del 9 al 13 de juliol
  Setmana 3: del 16 al 20 de juliol
  Setmana 4: del 23 al 27 de juliol

  Setembre
  Del 3 al 7 de setembre

  L’alumne que realitzi el curs de juliol tindrà la matrícula gratuïta per al curs d’hivern (octubre -juny)
 • Les inscripcions estan obertes a partir del dia 1 de maig. Podeu fer-les  trucant al 93 885 19 84 , per e-mail a info@aulaemi.com o venint personalment al nostre centre.


  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccionsEns trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

   

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?