Curs d'idiomes per adultsAulaEmi

Idiomes per a adults

adults

Des de 1973 Aulaemi ha format a centenars d’alumnes de forma presencial. Ara també pots fer la teva formació de forma online sense sortir de casa.

Disposem d’un equip altament qualificat amb professors nadius. Tot això ens permet oferir un ensenyament de màxima qualitat als nostres alumnes.

A més, som un centre examinador autoritzat per portar a terme els exàmens de Cambridge English a Catalunya.

Les classes són presencials al nostre centre però si es desitja també és poden fer online.
També ens desplacem a la vostra empresa o pots optar a fer classes particulars t0talment adaptades a les teves necessitats i horaris.

En la societat actual, saber idiomes és una eina molt important en molts sentits: per comunicar-nos, per treballar, per viatjar, etc. A Aula·Emi creiem que dominar l’anglès és vital i pensem que mai és massa tard per començar. Per això, oferim cursos de diferents nivells, per aquells adults que vulguin embarcar-se a conèixer aquesta llengua, o pels que ja fa més temps que l’estudien i es vulguin continuar formant.

A més, també ensenyem altres idiomes, com francès, alemany, italià, xinès, etc., pels que vulguin o necessitin formar-se en una altra llengua, o pels que ja fa temps que estudien anglès i vulguin començar a aprendre una llengua nova i diferent.

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

Informa't sense compromís

 

Grups reduïts

Professors nadius amb anys d'experiència

 

Nom i Cognoms(Obligatori)
Disponibilitat horaria(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.