Aula emi Exam Centre Vic ES411. Qui som?AulaEmi

Exams Vic. Qui som?

Vic

Ens trobaràs a:
Aula·Emi
(Centre Examinador ES411)
c/ de les Flors, baixos
08500 Vic (Barcelona)
Tel. 93 885 19 84
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h i de 16:30 a 21:30 h, i dissabtes de 9:15 a 13:30 h

Cambridge English Exams Vic – Figueres

Aula·Emi és un centre examinador autoritzat de Cambridge English per organitzar els exàmens YLE (Starters, Movers i Flyers), Key, Preliminary, First, Advanced i Proficiency a Catalunya.

Aula·Emi, Cambridge English Exams Vic – Figueres, disposa d’un equip de treball altament qualificat i autoritzat per a l’execució d’aquests exàmens. A més, està sotmès a un estricte control de qualitat i seguiment per part de Cambridge English.

Oferim la possibilitat de realitzar els exàmens en format paper o bé per ordinador. Els exàmens es poden realitzar a Vic o a Figueres però en cas que us interessi ens podem desplaçar (demaneu informació). Aula emi ofereix moltes convocatòries durant l’any, podeu fer la inscripció, consultar les dates dels exàmens i realitzar el pagament des de la nostra web. Trobareu material i tota la informació necessaria del vostre exàmen.

Oferim als instituts i col·legis la possibilitat d’examinar als seus alumnes dins les seves instal·lacions. La vostra escola obtindrà prestigi i alhora implantarà l’idioma i el seu ús donant seguretat, motivació i confiança als seus alumnes.

Els instituts o col·legis que realitzen els exàmens a les seves instal·lacions gaudeixen de condicions econòmiques avantatjoses i suport per part del nostre centre per ajudar i guiar al professorat que ho desitgi.

Els alumnes es podran examinar dels exàmens YLE (Starters, Movers i Flyers), KEY, PET, First, Advanced i Proficiency, i així obtenir una certificació de reconegut prestigi, que els motivarà per seguir aprenent l’anglès.

 Veure el mapa més gran

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.