Cambridge English Young Learners (YLE)AulaEmi

Cambridge English: Young Learners

Young Learners! Una bona manera de començar!

young learners

Aprendre anglès pot ser una activitat divertida i estimulant pels nens i joves, però també la clau perquè es formin pel futur i obtinguin títols oficials que acreditin el seu esforç. Els exàmens Cambridge English: YLE estan dissenyats per poder assolir una base sòlida en l’aprenentatge de l’anglès, i són el punt de partida per presentar-se a la resta d’exàmens que ofereix Cambridge English per a joves i adults. Són exàmens pensats per a nens i joves entre 7 i 12 anys, i són una bona manera de motivar els candidats i mostrar-los els progressos que han fet en l’aprenentatge d’aquesta llengua. 

Milers d’alumnes d’arreu del món es presenten a aquests exàmens.

 • Starters-Movers-Flyers

  YLEcertsEls exàmens de Cambridge English: Young Learners English (YLE) estan dissenyats  per a nens de primària de 7 a 12 anys. Tots els nens que es presenten a un examen Cambridge YLE reben un diploma on s’identifica la puntuació que han obtingut en cada apartat: comprensió i expressió oral, i comprensió i expressió escrita. S’obtenen entre 1 i 5 escuts en funció de la nota obtinguda (de més baixa a més alta, respectivament) per a cada part.

  Young Learners English ofereix tres nivells diferents: Starters, Movers (que equival al nivell A1 dins del Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües) i Flyers (que equival al nivell A2 del Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües o a l’examen de Cambridge English: Key (KET)).

  yleEls exàmens Cambridge English: YLE són una motivació excel·lent pel seu aprenentatge, recompensen el seu progrés i són una magnífica preparació per als exàmens Cambridge English de nivells més avançats. Els nens que es preparen per aquests exàmens no només agafen més confiança en sí mateixos, sinó que mostren més interès per aprendre l’idioma.

  Aquí trobareu informació més detallada de cada examen: STARTERS-MOVERS-FLYERS axí com també vídeos, vocabulari, models d’examen, jocs i altres materials útils per divertir-se mentre aprenen i es preparen pels exàmens Cambridge English: YLE. Aprendre mai havia estat tan divertit!

  Vídeo explicatiu dels exàmens Young Learners (versió ordinador o tablet)

 • Exàmens for Schools (a partir de 13 anys)

   Key (KET) for Schools –  Preliminary (PET) for Schools i First (FCE) for Schools

  CE_CEFR_schools_31_1_2012

  Els exàmens for Schools estan dissenyats per a joves a partir de 13 anys i es poden realitzar en paper o per ordinador.

  Hi ha 3 exàmens: Cambridge English: Key (KET) for Schools, Cambridge English: Preliminary (PET) for Schools i Cambridge English: First (FCE) for Schools. Els exàmens superiors, el Cambridge: Advanced (CAE) i el Cambridge: Proficiency (CPE), no disposen d’aquesta modalitat.

  Hi ha dues versions dels exàmens Cambridge English: una per a tots els públics i una altra que anomenen “for Schools”, que està més indicada per a nens i joves, i que conté temes més adequats a la seva edat. De totes maneres, les dues versions tenen exactament el mateix format i el nivell de les preguntes de l’examen és idèntic. El certificat que s’obté també és el mateix. L’única diferència és el contingut i els temes. Cambridge English va detectar que cada vegada hi havia més demanda de joves que es presentaven als exàmens, i a nivell maduratiu hi havia temes que no podien desenvolupar amb prou fluïdesa.

  Trobareu informació més detallada de cada examen a aquest web, així com també vídeos, vocabulari, models d’examen, jocs i altres materials útils per divertir-se mentre aprenen i es preparen pels exàmens Cambridge English.

  No hi ha edat límit per fer un examen for Schools, també els pot realitzar un adult.

 • Els exàmens Cambridge English: YLE i modalitat for Schools a les escoles i instituts

  schoolEts una escola? Un institut? Vols fer els exàmens Cambridge English sense moure’t de les teves instal·lacions? En paper o per ordinador, tu tries!

  Si esteu interessats en fer els exàmens de Cambridge English, contacteu amb nosaltres. Us vindrem a visitar i us explicarem quin és el procediment a seguir. Trobareu informació més detallada a l’apartat Exàmens per a escoles del nostre web.

   

 • Computer Based Cambridge English: Young Learners  English (YLE) i modalitat for Schools

  T’oferim la possibilitat de fer els exàmens Cambridge English: YLE i els for Schools per ordinador.

  Cambridge English: YLE Ja està disponible la versió per ordinador i per tablet que oferirà als estudiants una elecció més àmplia per fer els exàmens.

  monkey headphones
  Download Cambridge English: Starters computer-based sample test (for Windows)
  Download Cambridge English: Movers computer-based sample test (for Windows)
  Download Cambridge English: Flyers computer-based sample test (for Windows)
   

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?