examens cambridge english a les escolesAulaEmi

Exàmens a instituts i col·legis

NCP

examens

Pósters útils per a la classe amb fitxes i activitats per practicar-los

Examens a la teva escola!!Ets un col·legi? Un institut?… Vols fer els exàmens Cambridge English sense moure’t de les teves instal·lacions? En paper o per ordinador?

Aula·Emi, com a centre examinador dels exàmens de Cambridge English, ofereix a les escoles que ho desitgin la possibilitat d’examinar els seus alumnes dins del seu propi centre.

  • Els alumnes es podran examinar dels exàmens YLE (Starters, Movers i Flyers), KEY, PET, First i Advanced, i així obtenir una certificació de reconegut prestigi, que els motivarà per seguir aprenent l’anglès.
  • Moltes escoles treballen intensament per millorar el nivell d’anglès dins les seves aules, i han comprovat que el fet d’obtenir una certificació de Cambridge English no tan sols reforça la confiança que els pares ja tenen en l’escola sinó que també és un motiu de satisfacció per als professors, per la seva tasca i professionalitat.
  • Els centres que realitzen els exàmens a les seves escoles gaudeixen de condicions econòmiques avantatjoses i suport per part del nostre centre per ajudar i guiar al professorat que ho desitgi.
  • Tots els pares saben la importància que té l’anglès per al futur dels seus fills. Aula·Emi ofereix conferències explicatives per a aquells centres que desitgin informar-se i guiar els pares.
  • Els exàmens Computer Based (per ordinador) es realitzen presencialment al nostre centre. Però si es desitja, i es disposa d’ordinadors i d’un mínim de candidats, podem desplaçar-nos al vostre centre. Podeu consultar els requisits necessaris que calen aquí.

Web de Cambridge English dirigida a: pares, alumnes i professors

Descarrega el folletó de Cambridge English: Young Learners per als pares

 Descarrega el folletó de Cambridge English: Young Learners per a les escoles (en anglès)

Si esteu interessats en fer els exàmens de Cambridge English, contacteu amb nosaltres. Us vindrem a visitar i us explicarem quin és el procediment a seguir. 
error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?