Informàtica i mecanografia - AulaemiAulaEmi

Informàtica i mecanografia

 • Els cursos d’informàtica que oferim van dirigits a usuaris de nivell bàsic, mitjà o avançat, de totes les edats que, per una banda, vulguin millorar o aprofundir el seu coneixement a nivell informàtic i, per l’altra, a empreses que vulguin formar als seus treballadors.

  Curs: Introducció a la informàtica
  Adreçat a usuaris de qualsevol edat que no hagin fet servir mai l’ordinador i vulguin adquirir un coneixement bàsic del seu funcionament, del seu entorn i de programes bàsics com Word, Excel, gestió de correu electrónic (gmail, outlook, etc.), xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.) ja sigui per motius personals o laborals.

  Curs: Microsoft Office: Word, Excel, Acces, Powerpoint, Publisher, Outlook

  CURS WORD aulaemiMicrosoft Word: Coneixement de l’entorn del processador de textos Microsoft Word. Des de conceptes bàsics d’edició, impressió, format, estil, sagnats, etc. fins a funcions avançades com formularis, taules, macros, etc.

  EXCEL aulaemi cursMicrosoft Excel: Coneixement de l’entorn del full de càlcul Microsoft Excel. Des de conceptes bàsics com operacions de càlcul senzilles (sumes, restes, etc.), àrees d’impressió, propietats de les cel·les, etc. fins a funcions avançades com taules dinàmiques, formularis, macros, funcions avançades, gràfiques,etc.
  access curs aulaemiMicrosoft Access: Coneixement de la base de dades de Microsoft Access. Familiaritzar-se amb l’entorn per poder manipular bases de dades, conceptes bàsics de creació, consultes i petites aplicacions, etc.
  powerpoint curs aulaemiMicrosoft Power Point: Programa per fer presentacions que s’utlilitza àmpliament en el món empresarial, en l’ensenyament, en els negocis, etc. Organització, creació de diapositives, animació, disseny, gràfiques, transicions, inserció de vídeos, so, imatge, etc.
  publisher curs aulaemiMicrosoft Publisher: Microsoft Publisher ajuda a crear, personalitzar i compartir amb facilitat una àmplia varietat de publicacions i material de màrketing. Creació de calendaris, catàlegs, tarjetes, currículums, diplomes…
  outlook curs aulaemiMicrosoft Outlook: Programa de gestió de correu electrònic. Des de nocions bàsiques com enviar, rebre i gestionar correus, a avançades com configurar diferents comptes de correu, crear  regles, configurar l’entorn, etc. Programa  imprescindible dins del món laboral i molt útil a nivell personal.

  Curs: Photoshop (retoc digital)

  photoshop curs aulaemiPhotoshop: Pràcticament tots els projectes digitals creatius es realitzen bàsicament amb Photoshop. Un dels millors programes d’edició d’imatge que et permetrà millorar, retocar i manipular fotografies i altres imatges. Fes un curs d’iniciació o, si ja hi has treballat, apunta’t al curs avançat.

  Curs: WordPress (com fer blogs o llocs webs fàcilment)

  WordPress: WordPress crea un espai en qüestió de segons i permet triar entre 200 temes gratuïts i personalitzables. WordPress permet crear d’una forma molt senzilla un blog o web sense necessitat que l’alumne tingui coneixements de disseny o desenvolupament web.

 • INTENSIU DURANT EL MES DE JULIOL

  mecanografia

  Curs de mecanografia per aprendre i millorar en poc temps. Una bona formació en aquesta matèria proporciona agilitat i rapidesa a l’hora de treballar amb el teclat de l’ordinador, que servirà com a base per accedir i obtenir un millor rendiment en les tasques escolars o en l’entorn laboral i personal.

  Curs dirigit a persones de qualsevol edat que vulguin aprendre a escriure, corregir la posició de les mans al teclat o adquirir més velocitat. Una bona col·locació dels dits i un correcte aprenentatge fan que l’alumne pugui escriure còmodament sense haver de corregir contínuament les errades i l’ajuda a disminuïr el temps de la tasca.

  Metodologia
  Cada alumne disposa d’un ordinador amb les tecles tapades i d’un compte personal amb contrasenya per poder accedir al programa de mecanografia que es farà servir al llarg del curs. Aquest compte permetrà que l’alumni pugui fer un seguiment personalitzat de la seva evolució, i seguir amb l’últim exercici que ha realitzat cada dia.
  El professor corregeix la col·locació dels dits en tot moment. El programa s’adapta a les habilitats de cada alumne i va augmentant el nivell progressivament perquè l’alumne avanci a un ritme constant. Durant els primers 15 dies s’aprèn a col·locar el dits, a memoritzar el teclat i a adquirir un moviment còmode dits-teclat. Els 15 dies restants es dediquen a l’adquisició de la velocitat, que varia en funció de l’agilitat de cada alumne: la mitjana de velocitat és de 90 a 160 pulsacions per minut.
  Nivell avançat o de perfeccionament
  Els alumnes que escriguin correctament però simplement vulguin adquirir una velocitat superior també podran fer el curs. El professor els farà una prova de nivell que determinarà la velocitat actual i podran assistir a les setmanes que vulguins fins a obtenir les pulsacions per minut desitjades.
  Certificat de pulsacions

  Les persones que necessitin un certificat que acrediti les seves pulsacions ja sigui per fer oposicions, per l’empresa, etc. poden optar per fer una prova d’una mitja hora i obtenir així aquest certificat. En aquest cas només hauran d’abonar el cost de la prova.

 • Condicions:

  1- Els cursos d’estiu estan exempts de matrícula. Per reservar plaça, cal fer una paga i senyal de 50€, que es deduirà de l’import total del curs.
  2- Un cop formalitzada la inscripció no es retornaran els diners. Si la baixa és per malaltia o causa de força major, i es produeix abans de començar el curs, es retornarà el 100% de l’import. En aquest cas, però, s’haurà de justificar amb un certificat mèdic i les proves corresponents.
  3- Els pagaments es podran fer en efectiu o per domiciliació bancària, a través del número de compte que ens haureu de proporcionar (24 dígits). El alumnes que facin els pagaments en efectiu, hauran d’abonar l’import total del curs tres dies abans que aquest comenci.
  4- Els rebuts que siguin retornats s’hauran d’abonar amb les despeses bancàries corresponents i en un màxim de dos dies. Si no, es procedirà a donar de baixa l’alumne.
  5- Les classes que l’alumne perdi per causes alienes a l’escola no es descomptaran de l’import del curs ni es recuperaran.
  6- Els dies festius, locals i nacionals no són considerats recuperables.
  7- Els germans, les famílies nombroses i la gent en situació d’atur es beneficiaran d’un 5% de descompte. Els descomptes no són acumulables.
  8- La Direcció es reserva el dret d’anul·lar qualsevol curs que no tingui com a mínim 6 alumnes.
  9- El nombre màxim d’alumnes per classe és de 12. En casos excepcionals i de força major, aquest nombre es podria alterar lleugerament. Els horaris poden variar d’una hora en funció dels nivells.

 • Pots matricular-te per telèfon (93 885 19 84 ) o per e-mail (info@aulaemi.com).

  informàtica

  Ens trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?