Curs d'informàtica i de mecanografia per adults - AulaEmiAulaEmi

Curs d’informàtica i de mecanografia per adults

Curs d’informàtica i de mecanografia per adults
Per a totes les edats 


Vine amb el teu fill o filla i gaudiu de descomptes

Informàtica

CURS WORD informàticaMicrosoft Word: Curs pensat per a nens que tinguin nocions d’informàtica bàsiques de Word i vulguin conèixer-lo millor. Creació de portades, Wordart, taules, colors, tipus de lletres, mides, corrector, etc.

El curs s’adaptarà tenint en compte el nivell de partida del grup i les seves necessitats.
Descobrirem que ràpid es pot treallar amb un coneixement avançat de les eines de Microsoft Word!

powerpoint curs aulaemiMicrosoft Power Point: Programa de presentacions amb diapositives que s’utiliza àmpliament en el món laboral, en l’ensenyament, en negocis i per persones en edat escolar o universitària. Organització, creació de diapositives, animació, disseny, gràfiques, transicions, inserció de vídeos, so, imatge,etc.
És un curs que agrada molt als nens gràcies a la simplicitat de l’entorn i al fàcil ús de les eines.

publisher curs aulaemiMicrosfot Publisher: Microsoft Publisher ajuda a crear, personalitzar i compartir amb facilitat una àmplia varietat de publicacions i material de màrqueting: creació de calendaris, catàlegs, targetes, currículums, diplomes, etc. Els nens podran crear invitacions, portades i altres tipus de documents amb faciliat. És un curs que agrada molt als nens gràcies a la simplicitat de l’entorn i el fàcil ús de les eines.

MicEXCEL aulaemi cursrosoft Excel: Aquest curs ens permetrà conèixer l’entorn del full de càlcul Microsoft Excel. Des de conceptes bàsics com operacions de càlcul senzilles (sumes, restes, etc.), àrees d’impressió i propietats deles cel·les, entre d’altres, fins a funcions avançades com taules dinàmiques, formularis, macros, funcions avançades, gràfiques…

photoshop curs aulaemiPhotoshop: Gairebé tots els projectes digitals creatius es realitzen bàsicament amb Photoshop, que està considerat un dels millors programes d’edició d’imatge, i et permetrà millorar, retocar i manipular fotografies i altres imatges.

Curs d’iniciació i curs avançat per a aquells que ja en sàpiguen. Creació de documents, capes, eines, obres, efectes, impressió, etc.

El curs s’adaptarà tenint en compte el nivell de partida del grup i les seves necessitats.


 

WordPress: Crea, en qüestions de segons, un lloc web (ja sigui un blog o un web) i tria entre 200 temes gratuïts i personalitzables que fan de plantilla. WordPress permet crear d’una forma molt senzilla un blog o web sense necessitat que l’alumne tingui coneixements de disseny o desenvolupament web.

Mecanografia

Curs de mecanografia: No busquis més les lletres
Totes les edats

VAS RÀPID però ho fas correctament?
Tot i que molts escrivim d’una manera ràpida, no fem servir els dits degudament, la mala col·locació ens obliga a mirar el teclat i a corregir constantment l’escriptura.

FER-mecanografiaHO BÉ des de el principi

Saber mecanografia significa poder trobar totes les tecles sense necessitat de mirar al teclat i sense pensar-ho. Els dits han de trobar la tecla corresponent automàticament i per això és molt important aprendre’n d’una forma correcte desde el principi o corregir-ho en cas de haber-ne après de forma incorrecte.

Escriure amb una velocitat considerable s’ha tornat imprescindible en la majoria de les feines , arribant ,en molts casos a demanar-se una velocitat mínima requerida.

A Aula Emi t’ensenyarem a escriure sense mirar en poques hores, a millorar la teva velocitat o a corregir la mala posició dels dits que provoquen les errades constants a l’hora d’escriure. Aviat escriuràs amb 10 dits a gran velocitat. Al final del curs entreguem certificat amb les polsacions obtingudes.

Metodologia
Cada alumne va al seu ritme, es valora el nivell del que es parteix.
El professor corregeix la col·locació dels dits en tot moment.  Durant els primers 15 dies s’aprèn a col·locar el dits, a memoritzar el teclat i a adquirir un moviment còmode dits-teclat. Els 15 dies restants es dediquen a l’adquisició de la velocitat, depenent de l’agilitat de cada alumne la mitjana comú de velocitat és de 90 a 160 pulsacions per minut.   Molts alumnes tornen a cursar l’intensiu per millorar la seva velocitat i arribar a les 350-400 pulsacions.

Persones sense nocions: Les persones que no tinguin nocions aprendran de forma ràpida i sensilla a escriure sense mirar i sense errades. El programa s’adapta en tot moment a l’abilitat de cadascú, permetent que cadascú marqui el seu propi ritme.
Persones que vulguin millorar la velocitat: Els alumnes que escriguin correctament però simplement vulguin adquirir una velocitat superior podran fer el curs . El professor els farà una prova de nivell que determinarà la velocitat actual i podran fer setmanes soltes fins que la velocitat els satisfaci.

Les inscripcions estan obertes a partir del dia 1 de maig. Podeu fer-les trucant al 93 885 19 84 ,per whatsapp al 646332858 , per e-mail a info@aulaemi.com o venint personalment al nostre centre.

Vine a Aulaemi i apuntat al curs d’informàtica i de mecanografia per adults

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?