Exàmens Cambridge A1,A2,B1,B2,C1 i C2 per ordinador a Vic - OsonaAulaEmi

Exàmens Cambridge per ordinador

Què és el computer based o examen per ordinador?
Els exàmens per ordinador (Computer Based) són exactament iguals que els exàmens en paper (Paper Based), consten de les mateixes parts, es disposa del mateix temps per realitzar-lo, el nivell i la dificultat són els mateixos, s’obté el mateix certificat, i té el mateix preu.

L’única diferència és que els Computer Based es fan amb ordinador, i per respondre es fa servir el teclat i el ratolí en comptes del paper i el llapis. El Computer Based és una altra alternativa per realitzar els exàmens, no substitueix els exàmens convencionals.

On es fan els exàmens per ordinador?
Els exàmens Computer Based de Cambridge English es realitzen presencialment al nostre centre. Però si es desitja i es disposa d’ordinadors i d’un mínim de candidats, podem desplaçar-nos al vostre centre.

Com es fa la part oral?
La part oral (Speaking Part) del Computer Based es realitza exactament de la mateixa  manera que es fa en la versió en paper, és a dir, de forma física amb l’examinador, i amb parelles o amb grups de tres.

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.