Exàmens Cambrige English - AulaEmiAulaEmi

Exàmens Cambrige English

Exàmens Cambrige English 

Els certificats dels exàmens Cambridge English suposen un títol per a tota la vida. Hi ha sis nivells d’habilitat que van des del més elemental fins al més avançat: A1, A2 (KET), B1 (PET), B2 (FCE), C1 (CAE) i C2 (CPE), i estan definits amb profunditat i amb precisió en el Marc Comú Europeu de Referència.

Aula·Emi, com a centre examinador autoritzat per Cambridge English, t’ofereix l’opció de realitzar els examàmens Cambridge English a Vic o a Figueres.

Els exàmens Cambridge English es poden realitzar en format paper (Paper Based) o per ordinador (Computer Based).

Clica aquí, trobaràs informació dels exàmens per ordinador, així com models d’exàmens i material preparatori per a tots els nivells.

La Cambridge English Scale: una nova eina per avançar en el coneixement de l’anglès.

“La Cambridge English Scale” és un sistema de puntuació que cobreix una amplia gamma d’habilitats del llenguatge i que ajudarà als candidats als exàmens de Cambridge English i als seus professors i pares, així com a les universitats a les que aniran en un futur i als seus treballadors a comprendre més clarament els resultats obtinguts en els certificats Cambridge English i a comparar les seves habilitats a mesura que avancen cap a nivells més alts.

Quin nivell tinc? Quin examen Cambridge English puc preparar?

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.