Resultats i obtenció del certificat

cambridge resultats online1- Quina nota he tret? 

2- Com interpretar el resultat del Statement of Results

3- Obtenció i recollida del Certificat

4- Quina puntuació necessito per aprovar cada examen?

[/box]

 1-Confirmation of Entry + Comproba el teu resultat online

entry & result online

Els candidats podran consultar el resultat online. La data en què els resultats estaran disponibles i les claus d’accés (ID Number i Secret Number) que necessita el candidat, les trobareu al document Confirmation of Entryque Aula·Emi facilitarà al candidat unes setmanes abans de la data de l’examen. El resultat dels exàmens en paper es poden consultar aproximàdament 6 setmanes després de fer l’examen. El resultat dels exàmens per ordinador (Computer Based) se saben aproximàdament al cap de 15 dies.

Per registrar-vos a la pàgina, inseriu l’ID Number i la contrasenya (Password) i  obtindreu l’Statement of Results (Informe de Resultats).

cambridge resultats online

 2-Statement of Results – Informe de Resultats

Clica sobre l’examen per saber com interpretar el teu Informe de Resultats.

untitled

3-Obtenció i recollida del certificat

certificats schoolsEls certificats dels exàmens en paper arriben aproximàdament a les 10 setmanes d’haver realitzat l’examen. Els certificats dels exàmens Computer Based (amb ordinador) arriben aproximadament 6 setmanes després d’haver realitzat l’examen.

Tan bon punt arribi el certificat, Aula·Emi es posarà en contacte amb els candidats corresponents. L’entrega del certificat és gratuïta. A l’hora de la recollida, s’haurà de portar el DNI. En cas que el candidat no pugui venir personalment, ho podrà fer qualsevol persona en nom seu amb una autorització de consentiment per part del candidat, i  amb el seu DNI. A l’entrega del certificat es farà signar un formulari perquè quedi constància que ja s’ha recollit.

Formulari d’autorització

Consulta l’apartat convocatòries per informació més exacta sobre l’arribada del certicicat.

4-Quina puntuació necessito per aprovar cada examen?

Clica sobre cada examen per conèixer els resultats segons la puntuació obtinguda

YOUNG LEARNERS (YLE) Starters- Movers-Flyers

Els candidats que es presenten als exàmens Cambridge English Young Learners rebran un diploma de Cambridge English. En aquest hi apareix la puntuació de cada part de l’examen -Reading & Writing ( comprensió escrita i expressió escrita ), Listening (comprensió oral) i el Speaking (expressió oral)- que s’identifica amb un màxim de 5 escuts. Tots els candidats rebran un diploma, independentment de la puntuació oque obtinguin.certificado

yle

Model Certificat Flyers Més sobre YLE
KEY English Test (KET) i KET for schools 

ket-header1

Per superar l’examen de KET i KET for schools (Nivell A2 del MCER), s’ha d’obtenir una puntuació mínima de 70 sobre 100. Si el candidat no arriba a aquesta puntuació però el resultat obtingut és lleugerament inferior (entre 45 i 69), obtindrà la certificació del nivell anterior (Nivell A1 – Movers (que només podran obtenir els candidats fins a 12 anys. Pels adults, els exàmens de Cambridge English s’inicien en aquest nivell i, per tant, no poden obtenir un certificat d’un nivell inferior). De la mateixa manera, si la puntuació obtinguda està entre 90 i 100, obtindrà la certificació del nivell superior (Nivell B1).El candidat que no arribi a  45 sobre 100 no obtindrà cap certificat.
Model de Certificat KET aprovat

Més sobre KETMés sobre KET for schools

Preliminary English Test (PET) i PET for schools

Pet Cambridge EnglishPer superar l’examen de PET i PET for schools (Nivell B1 del MCER), s’ha d’obtenir una puntuació mínima de 70 sobre 100. Si el candidat no arriba a aquesta puntuació però el resultat obtingut és lleugerament inferior (entre 45 i 69), obtindrà la certificació del nivell anterior (Nivell A2-KET). De la mateixa manera, si la puntuació obtinguda està entre 90 i 100, obtindrà la certificació del nivell superior (Nivell B2-FCE).El candidat que no arribi a  45 sobre 100 no obtindrà cap certificat.

Model Certificat Pet aprovatModel Certificat Pet suspès

Més sobre PETMés sobre PET for schools

First Certificate in English (FCE) i First for schools

First Certificate Cambridge EnglishPer superar l’examen de FCE  i FCE for schools (Nivell B2 del MCER), s’ha d’obtenir una puntuació mínima de 60 sobre 100. Si el candidat no arriba a aquesta puntuació però el resultat obtingut és lleugerament inferior (entre 45 i 59), obtindrà la certificació del nivell anterior (Nivell B1-PET). De la mateixa manera, si la puntuació obtinguda està entre 80 i 100, obtindrà la certificació del nivell superior (Nivell C1-CAE).El candidat que no arribi a  45 sobre 100 no obtindrà cap certificat.

Model Certificat FCE aprovatModel Certificat FCE suspèsMés sobre FCEMés sobre FCE for schools
Certificate in Advanced English (CAE)

Cae headerPer superar l’examen de CAE (Nivell C1 del MCER), s’ha d’obtenir una puntuació mínima de 60 sobre 100. Si el candidat no arriba a aquesta puntuació però el resultat obtingut és lleugerament inferior (entre 45 i 59), obtindrà la certificació del nivell anterior (Nivell B2-FCE). De la mateixa manera, si la puntuació obtinguda està entre 80 i 100, obtindrà la certificació del nivell superior (Nivell C2-CPE) . El candidat que no arribi a  45 sobre 100 no obtindrà cap  certificat.

Model Certificat CAE aprovatModel Certificat CAE suspès

 Més sobre CAE

Certificate of Proficiency in English (CPE)

Proficiency Cambridge EnglishPer superar l’examen de CPE (Nivell C2 del MCER), s’ha d’obtenir una puntuació mínima de 60 sobre 100. Si el candidat no arriba a aquesta puntuació però el resultat obtingut és lleugerament inferior (entre 45 i 59), obtindrà la certificació del nivell anterior (Nivell C1-CAE). El candidat que no arribi a  45 sobre 100 no obtindrà cap certificat.

Més sobre CPE

.

error: El contingut està protegit!
WhatsApp Contacta'ns per WhatsApp!