Estades a l'estranger - AulaEmiAulaEmi

Estades a l’estranger

ESO – BATXILLERAT  Trimestre / any acadèmic a l’estranger:

Vols estudiar un curs d’ESO o Batxillerat en una escola d’un altre país? T’oferim la possibilitat de fer el teu somni realitat. Pots triar entre programes amb instituts públics i allotjament amb família o en escoles privades amb residència. Totes les escoles han estat seleccionades individualment per la seva seguretat, rendiment acadèmic i ubicació.

Canadà, Irlanda, Regne Unit, Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda… tria el destí, i nosaltres t’ajudarem a trobar el programa que s’adapta més al què busques. Programes personalitzats i adaptats a tu.

Més informació a: www.widerful.com

 

ADOLESCENTS -Estiu 2024 

-Estades Lingüístiques Junior (11-17 anys): Aprèn anglès, fes noves amistats i passat’-ho d’allò més bé amb un gran ventall d’activitats amb els nostres programes multi-activity a diferents països de parla anglesa. Podràs triar entre allotjament amb famílies locals o residència.

-Estades Esportives (11-17 anys): Combina l’anglès amb el teu esport preferit en els nostres programes esportius a l’estranger.

Més informació a: www.widerful.com

https://widerful.com/estades/ADULTS – Experiència a l’estranger 

Una setmana, un mes, un any… tu tries el temps que vulguis estar vivint en un altre país i nosaltres et proporcionem el programa que més s’adapti a tu.

  • Work & Study (ADULTS)

Combina la teva experiència a l’estranger amb una feina per complementar els estudis.

Més informació a:  www.widerful.com

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?