Casal d’anglès per a nens

 •  

  DIVERTIM-NOS APRENENT!

  casalL’estiu és per jugar, però podem jugar i aprendre anglès al mateix temps!

  De 8 a 12 anys
  3 hores d’immersió diàries
  Professors nadius amb experiència

  Al casal d’anglès els vostres fills aprendran i milloraran el seu nivell d’anglès d’una manera divertida i amena. El contacte diari amb la llengua i la pràctica mitjançant jocs, manualitats, etc. faran que aprenguin noves estructures gramaticals i vocabulari sense adonar-se’n i divertint-se.

  1 hora de classe + 2 hores d’activitats

  Aquest casal consta d’una hora de classe teòrica diària seguida de dues hores d’activitats vinculades amb el tema après durant l’hora anterior. No es fa servir llibre de text, ja que el casal segueix un pla d’estudis setmanal de temes, activitats i temari lingüístic. Així doncs, cada setmana es tractarà un tema diferent i mitjançant el joc els nens se sentiran atrets a participar en les activitats proposades pel professor.

  Combina el teu casal d’anglès amb mecanografia o informàtica
  A més, els vostres fills poden triar l’opció de combinar o afegir classes de mecanografia i informàtica al seu casal d’anglès. Informació mes detallada: informàtica i mecanografia.
 • Els casals es fan al matí de 9 a 13 h. Combina els packs com vulguis, i si no hi ha el que busques digues-nos-ho i junts buscarem una alternativa.  

  Servei d’acollida i recollida gratuïts

  Disposem d’un servei d’acollida gratuït a partir de les 8:45 h. Les famílies que ho necessitin o aquells que tinguin germans que comencin els casals a diferents hores podran estar-se a la biblioteca fent deures, llegint, pintant, etc. fins que comencin les classes . Els pares que necessitin recollir els seus fills més tard de les 13 h podran fer-ho fins a les 13:45 h.

  Les famílies que necessitin gaudir d’aquest servei o que autoritzin al seu fill a marxar del centre sol ho hauran de comunicar a l’escola prèviament, ja que no es deixarà marxar a cap alumne sense una autorització.

 • Del 2 al 27 de juliol
  Del 3 al 7 de setembre


  Juliol: 4 setmanes
  Setmana 1: del 2 al 6 de juliol
  Setmana 2: del 9 al 13 de juliol
  Setmana 3: del 16 al 20 de juliol
  Setmana 4: del 23 al 27 de juliol

  Setembre
  De 3 al 7 de setembre

  L’alumne que realitzi el curs de juliol tindrà la matrícula gratuïta per al curs d’hivern (octubre -juny)
 • Les inscripcions estan obertes a partir del dia 1 de maig. Podeu fer-les trucant al 93 885 19 84 , per e-mail a info@aulaemi.com o venint personalment al nostre centre.


  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccionsEns trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

   

 

error: El contingut està protegit!
WhatsApp Contacta'ns per WhatsApp!