Cursos intensius: Nens i Joves

 •  

  DIVERTIM-NOS APRENENT!

  casalL’estiu és per jugar, però podem jugar i aprendre anglès al mateix temps!

  De 8 a 12 anys
  3 hores d’immersió diàries
  Professors nadius amb experiència

  Al casal d’anglès els vostres fills aprendran i milloraran el seu nivell d’anglès d’una manera divertida i amena. El contacte diari amb la llengua i la pràctica mitjançant jocs, manualitats, etc. faran que aprenguin noves estructures gramaticals i vocabulari sense adonar-se’n i divertint-se.

  1 hora de classe + 2 hores d’activitats

  Aquest casal consta d’una hora de classe teòrica diària seguida de dues hores d’activitats vinculades amb el tema après durant l’hora anterior. No es fa servir llibre de text, ja que el casal segueix un pla d’estudis setmanal de temes, activitats i temari lingüístic. Així doncs, cada setmana es tractarà un tema diferent i mitjançant el joc els nens se sentiran atrets a participar en les activitats proposades pel professor.

  Combina el teu casal d’anglès amb mecanografia o informàtica
  A més, els vostres fills poden triar l’opció de combinar o afegir classes de mecanografia i informàtica al seu casal d’anglès. Informació mes detallada: informàtica i mecanografia.

 •  MILLORA EN POC TEMPS!

  De 12 a 16 anysnens
  2 hores d’immersió diàries
  Professors nadius amb experiència
  12 alumnes per aula

  Amb el cursos intensius d’anglès podreu aprofitar l’estiu per millorar el vostre nivell d’anglès de manera ràpida. El contacte diari amb la llengua i la pràctica oral us proporcionaran la immersió lingüística que necessiteu per reforçar i aprendre noves estructures, així com també per millorar la vostra fluïdesa a l’hora de parlar i entendre l’idioma.

  Aula·Emi també ofereix cursos de francès i alemany per a aquells joves que vulgueu iniciar-vos o millorar aquests idiomes.

  Curs: 2 hores d'anglès
  Curs per a aquells que vulguin millorar de forma ràpida el seu nivell d’anglès. Es faran dues hores de classe diàries en què a més de treballar la gramàtica podran practicar la part oral i estar en contacte amb un accent nadiu, que els ajudarà a obtenir una  pronunciació correcta.

  Curs: 1 hora de gramàtica + 1 hora de comunicació
  Curs per a aquells que vulguin practicar més la part oral. Durant la primera hora es farà classe teòrica i durant la segona hora es portarà a terme una classe més comunicativa. El professor s’ajudarà de fitxes i d’altres recursos per incentivar la pràctica oral i treballar vocabulari.

  Curs de francès o d'alemany?
  Curs d’alemany o francès de dues hores diàries. Inicia’t a una nova llengua o millora-la si ja en saps.

  Curs COMBO: 1 hora d'anglès (gramàtica o comunicació) + 1 hora de mecanografia o informàtica
  Combineu el vostre curs d’anglès amb mecanografia o informàtica. Podeu triar l’opció de fer una hora d’anglès (ja sigui de gramàtica o de comunicarió) i combinar-la amb classes de mecanografia o informàtica.
  Mecanografia: Aprèn a escriure correctament, de forma ràpida  i sense mirar al teclat.
  Informàtica: Aprèn a fer anar programes com: Photoshop, Word (avançat), WordPress, etc.
  Informació mes detallada:informàtica i mecanografia.
 • INTENSIU DURANT EL MES DE JULIOL
  De 8 a 17 anys
  Separats per edats i nivell

  Combina el teu curs d’informàtica amb un curs de mecanografia o anglès

  Per a més informació, desplega el curs que més t’interessi.

  Curs: iniciació per als més petits (sense nocions)
  informàtica Curs especialment pensat per als més petits que vulguin iniciar-se en el món de la informàtica o que en tinguin poques nocions.
  Temari: Aprendran a moure’s per l’entorn de Windows, crear carpetes, moure i copiar arxius, fer anar unitats com la memòria USB, buscar informació per Internet i saber-la passar a Word, etc. Aprendran nocions bàsiques de Microsoft Word i a fer cartells, portades, targetes, etc. amb Microsoft Publisher.
  El nivell i el temari s’adaptaran un cop s’hagi vist el nivell de partida del grup, i així s’aconseguirà que les classes no siguin avorrides i s’adaptin a l’interès dels nens.
  Curs: ampliació de coneixements (per als que ja tenen nocions bàsiques)

  Curs per a nens que ja tinguin nocions bàsiques i vulguin ampliar els seus coneixements.

  CURS WORD informàticaMicrosoft Word: Curs pensat per a nens que tinguin nocions d’informàtica bàsiques de Word i vulguin conèixer-lo millor. Creació de portades, Wordart, taules, colors, tipus de lletres, mides, corrector, etc.

  El curs s’adaptarà tenint en compte el nivell de partida del grup i les seves necessitats.

  powerpoint curs aulaemiMicrosfot Power Point: Programa de presentacions amb diapositives que s’utiliza àmpliament en el món laboral, en l’ensenyament, en negocis i per persones en edat escolar o universitària. Organització, creació de diapositives, animació, disseny, gràfiques, transicions, inserció de vídeos, so, imatge,etc.
  És un curs que agrada molt als nens gràcies a la simplicitat de l’entorn i al fàcil ús de les eines.

  publisher curs aulaemiMicrosfot Publisher: Microsoft Publisher ajuda a crear, personalitzar i compartir amb facilitat una àmplia varietat de publicacions i material de màrqueting: creació de calendaris, catàlegs, targetes, currículums, diplomes, etc. Els nens podran crear invitacions, portades i altres tipus de documents amb faciliat. És un curs que agrada molt als nens gràcies a la simplicitat de l’entorn i el fàcil ús de les eines.

  Curs per a joves: Treballs escolars

  Microsoft Word:
  informàticaJo ja en sé, però m’ho fas?
  Microsoft Word és un programa que ofereix moltes més possiblitats que les que normalment utilizem. Quan fan un treball escolar, els nostres fills diuen que saben fer anar el programa però al final acaben fent un document a part amb la portada, numerant les pàgines a mà, fent índex manuals i perdent infinitat de temps triant la lletra que volen; i al final els hi heu d’imprimir els pares perquè no se’n surten!

  El curs d’informàtica de Word que oferim està pensat per a joves que coneixen i treballen amb Microsoft Word. D’entrada, es farà un repàs ràpid de lCURS WORD aulaemies eines bàsiques, i llavors s’aprofundirà en altres eines que els ajudaran a fer treballs escolars i que els seran molt útils per al seu futur tant acadèmic com professional, i els ajudarà a guanyar temps.

  Numeració de pàgines, índexs automàtics, sagnats, incrustacions d’imatge i les seves propietats, macros, taules, combinació de correspondència, revisió, disseny de pàgina, protecció de documents, creació de PDF, etc.

  Descobrirem que ràpid es pot treallar amb un coneixement avançat de les eines de Microsoft Word!

  El curs s’adaptarà tenint en compte el nivell de partida del grup i les seves necessitats.  MicEXCEL aulaemi cursrosoft Excel: Aquest curs ens permetrà conèixer l’entorn del full de càlcul Microsoft Excel. Des de conceptes bàsics com operacions de càlcul senzilles (sumes, restes, etc.), àrees d’impressió i propietats deles cel·les, entre d’altres, fins a funcions avançades com taules dinàmiques, formularis, macros, funcions avançades, gràfiques…

  Curs per a joves: Photoshop (retoc digital)

  Curs per a joves a partir de 12 anys.

  photoshop curs aulaemiPhotoshop: Gairebé tots els projectes digitals creatius es realitzen bàsicament amb Photoshop, que està considerat un dels millors programes d’edició d’imatge, i et permetrà millorar, retocar i manipular fotografies i altres imatges.

  Curs d’iniciació i curs avançat per a aquells que ja en sàpiguen. Creació de documents, capes, eines, obres, efectes, impressió, etc.

  Un curs divertit i molt útil!

  El curs s’adaptarà tenint en compte el nivell de partida del grup i les seves necessitats.

  Curs per a joves: WordPress (per fer blogs o webs fàcilment)

  Curs per a joves a partir de 12 anys.

  WordPress: WordPress crea, en qüestions de segons, un lloc web (ja sigui un blog o un web) i tria entre 200 temes gratuïts i personalitzables que fan de plantilla. WordPress permet crear d’una forma molt senzilla un blog o web sense necessitat que l’alumne tingui coneixements de disseny o desenvolupament web.

 • VOLS LLEGIR ELS COMENTARIS DELS ALUMNES QUE HAN FET MECANOGRAFIA? clica aquí. 

  NO BUSQUIS MÉS LES LLETRES

  Aula Emi us proposa un curs molt útil que de segur ajudarà als vostres fills i que els servirà per l’etapa escolar i, més endavant, al món laboral: Mecanografia per ordinador

  VAN RÀPID però ho fan correctament?
  Tot i que molts joves escriuen d’una manera ràpida, no fan servir els dits degudament, la mala col·locació els obliga a mirar el teclat i a corregir constantment l’escriptura.

  FER-mecanografiaHO BÉ des de el principi

  Saber mecanografia significa poder trobar totes les tecles sense necessitat de mirar al teclat i sense pensar-ho. Els dits han de trobar la tecla corresponent automàticament i per això és molt important aprendre’n d’una forma correcte desde el principi.

  Escriure amb una velocitat considerable s’ha tornat imprescindible en la majoria de les feines , arribant ,en molts casos a demanar-se una velocitat mínima requerida.

  A Aula Emi t’ensenyarem a escriure sense mirar en poques hores, a millorar la teva velocitat o a corregir la mala posició dels dits que provoquen les errades constants a l’hora d’escriure. Aviat escriuras amb 10 dits a gran velocitat. Al final del curs entreguem certificat amb les polsacions obtingudes.Classes presecials amb metodologia tradicional i material pràctic i didàctic.

  Metodologia
  Cada alumne disposa d’un ordinador amb les tecles tapades i d’una contrasenya per poder accedir al programa i continuar amb l’últim exercici que ha realitzat.
  El professor corregeix la col·locació dels dits en tot moment. El programa s’adapta a les habilitats de cada alumne pujant així el nivell progressivament i fent que l’alumne no s’estressi. Durant els primers 15 dies s’aprèn a col·locar el dits, a memoritzar el teclat i a adquirir un moviment còmode dits-teclat. Els 15 dies restants es dediquen a l’adquisició de la velocitat, depenent de l’agilitat de cada alumne la mitjana comú de velocitat és de 90 a 160 pulsacions per minut. Els alumnes que al acabar el curs fan més de 120 pulsacions, obtenen un certificat acreditatiu de polsacions. Molts alumnes tornen a cursar l’intensiu per millorar la seva velocitat.
  Dates, horaris i preus

  Matrícula: gratuïta
  Dates: de l’1  al 26 de juliol
  Horari: de 9:00-10:00 o 10:00-11.00 o de 16:00-17:00 (segons demanda es poden obrir altres horaris)
  Preu: 149€ tot el curs.

  Persones sense nocions
  Les persones que no tinguin nocions aprendran de forma ràpida i sensilla a escriure sense mirar i sense errades. El programa s’adapta en tot moment a l’abilitat de cadascú, permetent que cadascú marqui el seu propi ritme.
  Persones que vulguin millorar la velocitat
  Els alumnes que escriguin correctament però simplement vulguin adquirir una velocitat superior podran fer el curs . El professor els farà una prova de nivell que determinarà la velocitat actual i podran fer setmanes soltes fins que la velocitat els satisfaci.

 • Les inscripcions estan obertes a partir del dia 1 de maig. Podeu fer-les trucant al 93 885 19 84 , per e-mail a info@aulaemi.com o venint personalment al nostre centre.


  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccionsEns trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

   

 

error: El contingut està protegit!
WhatsApp WhatsApp! 646332858