Cambridge English C1 AdvancedAulaEmi

Cambridge English C1 Advanced

AdvancedAnglès per a persones amb un alt rendiment en l’àmbit professional i acadèmic

Nivell C1 (MECR)

El Cambridge English: Advanced (CAE) és el quart examen d’anglès general dels cinc que ofereix Cambridge English, i correspon al nivell C1 (nivell alt) en el Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües, reconegut mundialment.

Aquest examen està orientat per a joves i adults, i és un examen per a estudiants de nivell avançat. Demostra a les universitats i empreses que disposes de les habilitats lingüístiques necessàries per treballar en entorns acadèmics i professionals exigents.

Per què presentar-se al Cambridge English: Advanced?

Per què presentar-se al Cambridge English: Advanced?

 • El Cambridge English: Advanced és un títol d’alt nivell reconegut oficialment per universitats, empreses i governs a escala mundial. Pots trobar un llistat dels organismes i les universitats que reconeixen aquest examen aquí.

 • El Cambridge English: Advanced et permetrà obrir-te les portes a oportunitats internacionals i a complir les teves ambicions. Els alumnes que tenen ambició per estudiar a nivell universitari o postuniversitari o per treballar en empreses internacionals, escullen aquest examen.

 • A banda de les quatre habilitats, comprensió i expressió escrita, i comprensió i expressió oral, el Cambridge English: Advanced se centra en l’ús de la gramàtica i el vocabulari, mitjançant la part del Use of English.

 • Preparar-se pel Cambridge English: Advanced (CAE) permet adquirir les següents habilitats:• Seguir un curs acadèmic a nivell universitari.• Comunicar-se de manera efectiva a nivell professional.• Participar amb plena confiança en reunions de treball o tutories i seminaris acadèmics.• Portar a terme investigacions complexes o que constitueixin un repte personal.• Expressar-se amb un alt nivell de fluïdesa.

  • Reaccionar de manera adequada davant de diferents situacions culturals i socials.

 • PARTS DE L’EXAMEN

  De què consta el Cambridge English: Advanced (CAE)?

  El Cambridge English: Advanced consta de quatre parts: Reading & Use of English, Writing i Listening

  examen en paper cambridge

  Reading and Use of English: 1 hora i 30 minuts

  Consta de 8 parts i 56 preguntes. El candidat ha de demostrar que és capaç d’entendre amb seguretat diferents tipus de textos. El Reading & Use of English suposen un 40% de la nota final.

  Writing : 1 hora 30  minuts

  Consta de 2 parts.  El candidat ha de ser capaç de produir una varietat de documents escrits, com assajos, propostes, informes o ressenyes. La Part 1 és obligatòria, el candidat ha de raonar els punts més importants. En la Part 2 la tasca és a escollir: redactar una carta/e-mail, un informe o una proposta, etc. S’ofereix informació per orientar al candidat.

  El Writing suposa un 20% de la nota final

  Listening: 40 minuts (aprox)

  Consta de 4 parts. En cada part el candidat haurà d’escoltar textos gravats i respondre les preguntes. Cada part s’escolta dues vegades. El candidat haurà de ser capaç d’entendre anunciats i altres materials orals com entrevistes, programes de radio, presentacions, entrevistes, discussions, històries, anècdotes…El Listening suposa un 20% de la nota final.

  Speaking: 15 minuts

  Consta de 4 parts i està format per dos examinadors i dos candidats (en cas excepcional poden ser tres candidats) . Un examinador fa d’interlocutor i parla amb el candidat , l’altre fa d’assessor i només escolta. En la Part 1  es una conversa amb l’examinador el qual farà preguntes  als candidats sobre els seus interessos. En la Part 2 l’examinador dóna a cada candidat tres fotografies, cada candidat  ha de parlar, per torns, sobre elles durant 1 minut, després se’ls demana que facin comentaris sobre el que s’ha dit durant uns 30 segons. En la Part 3 els dos candidats han de parlar entre ells durant 2 minuts, l’examinador els donarà instruccions orals amb apunts escrits per fer servir en la discussió. Després l’examinador els fa una pregunta que requereix que els candidats prenguin una decisió, disposaran d’un minut per prendre-la. En la Part 4 es continua la discussió amb l’altre candidat, guiats per preguntes que els farà l’examinador sobre el tema aparegut a la Part 3.  L‘Speaking suposa un 20% de la nota final

  Tria la parella per fer l’Speaking

  Pots escollir la teva parella per fer la prova de l’Speaking en el moment de fer la teva inscripció.


  Mostra de l’Speaking del Cambridge English: Advanced (CAE)

    Comentaris dels examinadors de la mostra de Speaking de Dario & Jackie

 • computer exam cambridgeFes l’examen del Advanced (CAE) per ordinador !

  Oferim la possibilitat de fer l’examen per ordinador.

   El Computer Based (CB) o examen per ordinador

  És una altra alternativa per realitzar els exàmens, no substitueix els exàmens convencionals. L’única diferència és que els Computer Based es fan amb ordinador, i per respondre es fa servir el teclat i el ratolí en comptes del paper i el llapis.

  PROVA ARA GRATUÏTAMENT ELFirst PER ORDINADOR, CLICANT AQUÍ.

 • confirmation of entry1- Confirmation of Entry

  Passats uns dies de la vostra inscripció, rebreu el Confirmation of Entry. En aquest document hi trobareu la informació sobre el lloc i l’hora de cada part de l’examen, així com també la data en què sortirà el resultat de l’examen i l’ID Number i el número secret, que necessitareu més endavant per accedir al vostre resultat.

  2- El resultat : Connecta’t online

  cambridge resultats onlineEs pot accedir al resultat fent clic aquí, dins del període estipulat a aquest efecte. Per fer-ho, es necessita l’ID Number i el número secret, que trobareu al document Confirmation of Entry.

  3- El resultat : Statement of Results

  Un cop accediu al web amb el vostre usuari, obtindreu l’Statement of Results, que us informarà del Resultat, la Puntuació i el Perfil del candidat.

  4- El certificat

  certificats schoolsEls candidats que hagin aprovat obtindran un certificat. Aula·Emi informarà als candidats, escoles, instituts, etc. quan els certificat arribin al nostre centre. Els certificats s’han de recollir al nostre centre, però no és necessari que el candidat vingui personalment, pot venir qualsevol persona a recollir-lo, sempre que porti el DNI original del candidat. Els candidats que hagin fet la matrícula a través del seu centre, podran recollir el seu certificat allà, o si ho prefereixen i així ho sol·liciten a l’Aula·Emi.

  El candidat que visqui fora de la comarca d’Osona i així  ho desitgi, podrà sol·licitar que se li enviï el certificat per correu certificat sense cap cost addicional.

  verificar resultat cambridgeVerificació del resultat

  Si desitges que qualsevol institució, empresa, universitat, etc. verifiqui els teus resultats podràs donar-los accéss des del Results Verification Service de Cambridge English. Perquè puguin accedir-hi, els hauràs de proporcionar l’ID number i el número secret, que trobaràs al Confirmation of Entry.

 • Examen en paper
  banner exams paper-computer

  Examen per ordinador

  Prova ara un examen per ordinador del Advanced (CAE)

  Material útil per al candidat

  Informació per al candidat 

  Normes per als candidats 

  *Jocs

  *Enllaç on trobaràs una àmplia gamma de llibres per preparar els teus exàmens

  Material útil per a professors

  *Sample papers

  *Handbooks

   Find Cambridge English on social media

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Weibo

  Cambridge English YouTube Channel

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?