Inscripció exàmens Cambridge EnglishAulaEmi

Formulari d’inscripció per a candidats particulars

ATENCIÓ:

No es considerarà formalitzada cap inscripció sense l’ingrés de l’examen corresponent.

El pagament de l’examen ha de realitzar-se dins del període d’inscripció ja que sinó hi haurà un recàrrec de 30€.

Per quedar inscrit has de:

Omplir el formulari d’inscripció per a candidats.

Realitzar el pagament.

No es matricularà a cap candidat que no cumpleixi els dos requisits.

Estàs fora de límit? Llegeix que has de fer per inscriure't
Inscripcions amb recàrrec:  el candidat que es matriculi fora de limit haurà de pagar l’import de l’examen + 30€ de recàrrec.

Per inscripcions online: accedeix a la botiga i afegeix al carret l’examen desitjat  després afegeix al carret el recàrrec.

Podeu omplir primer el formulari d’inscripció , un cop finalitzat automàticament accedireu a la botiga online i podreu fer el pagament del vostre examen i el recàrrec.

Procediment un cop feta l'inscripció
Un cop omplert el formulari i pagada la taxa de l’examen, rebreu un e-mail de confirmació. Més endavant aula emi us enviarà tota la informació necessaria per e-mail, per això és molt important que us assegureu que no hi hagi errades a l’hora d’escriure el vostre e-mail en el formulari.

Si tres dies abans de la data del vostre examen no heu rebut cap e-mail amb la informació detallada del vostre examen ( lloc, dia, hora de cada part…) és el vostre deure de contactar amb aula emi per sol·licitar aquesta informació. El nostre centre no es responsabilitzarà de la falta d’assitència en el dia de l’examen degut a la falta d’informació.


Ups! No hem pogut localitzar el teu formulari.

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.