Linguaskill: Materials de pràctica - AulaEmiAulaEmi

Linguaskill: Materials de pràctica

Sample tests

Utilitza aquests exàmens de prova en línia per familliaritzar-te amb el tipus de preguntes que apareixen a Linguaskill. Aquests exàmens de prova no faciliten un resultat ni guarden les teves respostes.

Nota: L'examen de prova de comprensió lectora i comprensió oral (Reading and Listening) no és adaptatiu i és més curt que el de la prova real. Per l'examen de prova d'expressió oral (Speaking) et caldrà uns auriculars i un micròfon.

Tests de pràctica del Reading & Listening

Les proves de pràctica t'ajuden a familiaritzar-te amb el format i la presentació de la prova, i al mateix temps et faciliten informació sobre les respostes que has introduït. Pots realitzar aquestes proves de pràctica totes les vegades que vulguis.

Nota: Linguaskill és una prova adaptativa que va modificant les preguntes en funció de les teves respostes per donar-te una puntuació. Les proves de pràctica no són adaptatives. Hi ha disponible tres nivells: elemental, intermig i avançat.

Criteris d'avaluació del Writing i respostes d'exemple

 A2 Writing
B1 Writing
B2 Writing
C1 Writing

Aquí trobaràs exemples de respostes pels nivells A2, B1, B2 i C1 per cada part del test. També hi trobaràs comentaris dels examinadors en què expliquen els motius pels quals s'aconsegueix cada nivell i es donen recomanacions sobre el contingut.

Clica descarregar el document Writing Assessment Criteria

Criteris d'evaluació de l'Speaking i Speak and Improve

Speak and Improve és una excel·lent eina per practicar la teva expressió oral i familiaritzar-te amb la part de l'Speaking.

 

El document Speaking Assessment Criteria et proporciona informació sobre què necessites acreditar i què s'avalua per obtenir cada un dels nivells del MCER.

 

Consells pel dia de l'examen

Consells de Linguaskill dels especialistes en avaluació de Cambridge English per treure el major profit al test: 
 

 

Documents informatius Linguaskill

Mira la Llista de reproducció Linguaskill amb vídeos per a la preparació de l'examen.

lgskll_8

Linguaskill for
Higher Education Institutions

lgskll_1

Informe del Reading i Listening

lgskll_3

Informe del Writing

lgskll_4

Informació
per als candidats

lgskll_2

Informe de les proves de Listening i Reading adaptatives en ordinador

 
lgskll_7

Linguaskill
Quick Guide

 
 
 

Reinventa't amb Linguaskill!

 
 

Top tips: Consells de com preparar-te per Linguaskill i què esperar el dia de l'examen.

Linguaskills Top Tips

Preparing for Linguaskill

Linguaskill Reading and Listening Top Tips

Linguaskill Writing Top Tips

Linguaskill Speaking Top Tips

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.