Cambridge English: Starters (YLE Starters) per a nensAulaEmi

Pre-A1 Starters (YLE)

 • startersPre-A1 Starters és el primer dels tres exàmens de Cambridge English: Young Learners, i està dirigit a nens a partir de 7 anys que cursin educació primària i el primer cicle d’educació secundària.

  Aquest examen constitueix l’inici del procés d’aprenentatge d’idiomes dels nens, i els introdueix a l’anglès quotidià, escrit i parlat, d’una manera amena i divertida.

  Aprendre anglès des de ben petits és essencial, i realitzar aquest examen permet diposar d’un primer títol oficial d’anglès avalat per Cambridge English, una intitució reconeguda mundialment. A més, això els dóna confiança per seguir estudiant i obtenir així títols més elevats.

  Milers d’alumnes d’arreu del món fan aquests exàmens cada any!

  Resultats: un certificat per a cada nen

  escuts YLE

  L’examen Pre-A1 Starters es puntua amb una puntuació màxima de cinc escuts per a cadascuna de les habilitats de la llengua: comprensió i expressió escrita (Reading & Writing), comprensió oral (Listening) i expressió oral (Speaking). Els escuts varien d’1 a 5 segons el resultat obtingut (5 escuts és la nota més alta, i 1 la més baixa).

  YLEcertificates

  Cada candidat que es presenta a l’examen rep un diploma de Cambridge English, per tant, no “suspèn” ningú. Això fa que tots obtinguin un reconeixement al seu esforç i ganes per preparar el següent examen, el A1 Movers.

  L’expressió oral o Speaking es fa amb un examinador

  Per a informació més detallada sobre el Cambridge English: Starters, clica aquí

 • Duració de l’examen: 45 minuts aproximadament.
  yle paperTrobaràs tot el material necessari per a preparar Starters a l’apartat Recursos d’aquesta mateixa pàgina.
  Descarrega sample papers for Young Learners Starters – Vol 1
  Descarrega sample papers for Young Learners Starters – Vol 2

  Comentaris de l’examinador sobre l’examen Starters

  Parts de l’examen:

  Listening
  (comprensió oral)
  Reading & Writing
  (comprensió i expressió escrites)
  Speaking
  (expressió oral)
  4 parts / 20 preguntes5 parts / 25 preguntes5 parts
  20 minuts aprox.20 minuts aprox.3-5 minuts aprox.

  starters listening

  Listening (Comprensió Oral)

   Té una durada de  20 minuts i consta d’unes 25 preguntes, dividides en 5 parts diferents. Cada part comença amb un exemple, com a mínim,  i el candidat  podrà escoltar la gravació dues vegades. S’haurà de portar llapissos de colors (colors bàsics), un llapis, una goma i un bolígraf.


  starters read&write

  Reading & Writing (Comprensió i Expressió Escrita)

   Té una durada de  20 minuts i consta d’unes 20 preguntes, dividides en 4 parts. El candidat no haurà d’escriure molt, però és important que no cometi errors ortogràfics, i que demostri que entén bé els anunciats, i la part escrita.


  starters speaking

  Speaking (Expressió Oral)

  Té una durada de  3 a 5 minuts aproximadament i consta de 5 parts.

  Paper Based: una persona, que pot ser fins i tot el propi professor, explicarà al candidat la prova en el seu idioma. Després l’acompanyarà a l’aula on posteriorment farà l’examen,  i el presentarà a l’examinador. El candidat realitzarà la prova en anglès i de forma individual.

  VOLS VEURE COM ES FA L’ SPEAKING DEL CAMBRIDGE ENGLISH: STARTERS?

  Aquests videos us ajudaran a entendre què passa en la part oral. Hi ha 3 videos diferents.

  Descarrega els comentaris dels examinadors de Cambridge English (Penelope video)

 • cb yle tablet

  Pre-A1 Starters versió ordinador o tablet.

  L’examen Starters també es pot realitzar en versió ordinador o tablet. Aquesta versió no substitueix a la versió en paper, simplement és una altra alternativa per realitzar l’examen.

  De forma habitual, es realitzen presencialment al nostre centre. Però si es desitja i es disposa d’ordinadors i d’un mínim de candidats, podem desplaçar-nos al vostre centre.

  Els exàmens per ordinador (computer based) són exactament iguals que els exàmens en paper (paper based), consten de les mateixes parts, es disposa del mateix temps per realitzar-los, i el nivell i la dificultat són els mateixos. També s’obté el mateix diploma.

  • Cambridge English, exàmens, nens, joves, YLE, Young Learners, for Schools, escoles, Catalunya, Vic, Figueres,Roses, Key, KET, Preliminary, PET, First, FCE, ordinador, jocs, vocabulari, material, resultats, Starters, Movers, Flyers
   Cambridge English Young Learners examen per ordinador o tablet

  La diferència és que, el candidat, en comptes d’escriure, dibuixar o pintar a mà, ho fa mitjançant un ordinador o tablet . La part oral (o Speaking) no es fa cara a cara amb un examinador sino que es fa amb uns auriculars i un micròfon. Les respostes queden guardades i s’envien directament a Cambridge English on seran corregides.

  Els Computer Based poden ajudar a aquells alumnes que tinguin vergonya o siguin tímids, i evitar també els nervis que ocasiona, en alguns casos, la presència d’un examinador.

  Video informatiu de l’examen per ordinador o tablet de Cambridge English: Young Learners 

 • Web dedicada a Pre-A1 Starters

  Cambridge English examen per a nensA cada examen dels tres que conformen els Cambridge English: YLE li correspon un llistat especific de vocabulari i d’estructures gramaticals. Per presentar-se al Cambridge English: Starters el candidat haurà d’estar familiaritzat amb el vocabulari i estructures gramaticals corresponents a aquest nivell.

  cambridge english suportAquí trobareu les estructures gramaticals, així com també el llistat de vocabulari (ordenat alfabèticament) que hauran d’aprendre. També hi trobareu informació per als pares, per al candidat, jocs, activitats, llibres, vocabulari i moltes altres eines que ajudaran als vostres fills a preparar-se per l’examen Cambridge English:Starters.

  WWord_List_YLE_Startersord list picture book 

  Podeu fer servir aquest llibre per ajudar als vostres fills i millorar el seu anglès i aprendre noves paraules. Conté tot el vocabulari que els nens han de saber per realitzar l´examen Cambridge English Starters.
  Descarrega Starters word list picture book.
  Descarrega Starters word list A-Z

  Cambridge English Young Learners' Picture Bank-1Fitxes Young Learners Picture Bank

  Els nens poden fer servir el Picture bank per elaborar fitxes amb nou vocabulari.
  Descarrega el Picture Bank.

   

  Monkey Puzzles

  Monkey puzzlesNivell: Young Learners (Starters, Movers, Flyers)

  CEFR level: A1-A2

  Practica: Reading

  Jugar a Monkey Puzzles ara

  Aprèn jugant i anant de compres amb Shop and Drop!

  Shop and drop

  Young Learners ( Starters , Movers , Flyers ) Nivell MCER : pre – A1 – A2 .Habilitats practicades : llegir i escoltar

  Shop and Drop és un nou joc per aprendre jugant. Per mantenir els clients contents i aconseguir el següent nivell els jugadors s’han d’assegurar que les comandes correctes es col·loquen a la caixa. Cadascun dels nivells 15 ofereixen més paraules noves . Jugant els nens poden desenvolupar el vocabulari i competir amb altres estudiants de l’idioma anglès a tot el món. També serà capaç de veure el seu nom en les taules de classificació nacionals i internacionals .

   


  Cambridge English: Pen friends

  Cambridge English Pen friends Gracies a Cambridge English Penfriends el seu fill pot fer-se amic d’altres estudiants d’anglès en tot el món. El seu fill dissenyarà i compartirà targetes amb estudiants d’una escola d’un altre país, de manera segura i fàcil. Les targetes es basen en una temàtica. Mitjançant aquesta activitat, el seu fill es divertirà al fer nous amics i al desenvolupar les seves habilitats lingüístiques en anglès de manera pràctica, divertida i comunicativa. És una manera fantàstica de que el seu fill s’entusiasmi amb la comunicació en anglès!

  Jugar a Pen friends ara
 • Cambridge English Sing and learn

  Sing and Learn - At the zoo

  Sing and Learn - Into town part one

  Sing and Learn - Into town part two

  Sing and Learn - More learning activities

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?