Per què Linguaskill? - AulaEmiAulaEmi

Per què Linguaskill?

 

El test multinivell d’anglès 100% online de Cambridge amb resultats ràpids i precisos

Linguaskill és un test multinivell d’anglès online que permet avaluar el nivell d’anglès dels candidats de forma individual o en grup utilitzant la tecnologia en Intel·ligència Artificial més avançada. Posa a prova les quatre habilitats lingüístiques –expressió oral i expressió escrita, comprensió lectora i comprensió auditiva– i també es pot fer per mòduls. A més, proporciona resultats precisos en 48 hores. Tots els candidats s’avaluen a partir del mateix examen, que va adaptant la seva dificultat en funció de les habilitats que demostrin els candidats, i avalua tots els nivells des de l’A1 fins al C1 o superior.

Examinat' a Aula Emi o des d'on vulguis

Linguaskill es pot fer de forma presencial al nostre centre o des d'on vulguis (a casa, a la oficina...) sota demanda. Tria l'opció més adequada per a tu:

Linguaskill Presencial: inscriu-te a una de les convocatòries que tenim disponibles.

Linguaskill a Casa: tria la data i l'hora que més s'adaptin a les teves necessitats.

 

Fes l'examen sencer o per parts

Linguaskill ofereix l'opció de fer l'examen sencer o triar l'opció modular.

Linguaskill general: examina't de totes les habilitats o skills (examen sencer).

Linguaskill modular: examina't dels mòduls que vulguis: Reading & Listening (combinat) / Speaking o Writing. 

Vols pujar nota? Repeteix una o les parts que vulguis. Linguaskill permet examinar-se tantes vegades com vulguis de les parts que més t'interessi, el resultat final es basarà en la mitjana de les notes més altes.

Estudiants universitaris: amb Linguaskill els estudiants universitaris poden demostrar el nivell d'anglès en tan sols 48 hores per graduar-se a la universitat, accedir a beques Erasmus o formació de postgrau.

Universitats: Linguaskill ofereix un mètode eficaç per avaluar els nivells de competència lingüística. Perfecte per a processos d'admissió, avaluar el progrés d'aprenentatge o per graduar-se.

Empreses: Linguaskill es pot utilitzar durant els processos de selecció i promoció, per garantir que el candidat presenta les competències lingüístiques adequades per a un lloc de treball, o per avaluar l'eficàcia dels programes de formació interna d'anglès.

Linguaskill es pot organitzar i supervisar fàcilment en qualsevol moment o, fins i tot, fer-lo a les pròpies instal·lacions de l'empresa o universitat. Només cal un ordinador, connexió a Internet i auriculars amb micròfon.

Factors clau

Nivell MCER:Per sota d'A1 fins a C1 o superior Què és?
Format de la prova:Prova per mòduls en línia
Competències avaluades:Comprensió lectora i auditiva (Reading and Listening) (combinades), expressió oral (Speaking) i expressió escrita (Writing)
Reconeixement:Linguaskill està reconegut per la CRUE, entitat oficial que avala Linguaskill com a acreditació del nivell d'anglès a les universitats espanyoles.

100% per ordinador

El test d’anglès de Linguaskill s’adapta al teu nivell i, a més, com que es realitza a través d’un ordinador és una prova ràpida i precisa. Ara també es pot realitzar des de casa.

Tots els nivells fins al C1 o superior

Els resultats s’ajusten al MCER (Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües), l’estàndard internacional per descriure les aptituds lingüístiques. Aquesta prova cobreix tots els nivells des de l’A1 fins al C1 o superior, incloent-hi el B1 i B2.

Resultats en 48 h i flexibilitat de dates

Rebràs els resultats de tots els mòduls en 48 hores, tant si el fas presencial com des de casa: Reading & Listening (combinades), Speaking i/o Writing.

Acceptat a les universitats espanyoles

Linguaskill s’accepta a les universitats espanyoles a l’hora de complir amb els requisits per fer un Erasmus, un postgrau o graduar-se. Comprova si la teva universitat accepta els Linguaskill aquí: Reconeixement Universitats.pdf

Per què escollir Linguaskill?

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.