Bonificació Tripartita : curs gratuïtAulaEmi

Cursos bonificats

El teu curs d’anglès, francès, alemany, italià, xinès… podria ser bonificat!

Has fet algun curs aquest any a la teva empresa? Si no, per què no consultes si pots aprofitar el crèdit per a formació de les empreses per estudiar un curs a l’Aula·Emi?

T'ajudem en la gestió del crèdit de bonificació, d'ajuts i subvencions

Aportem el nostre coneixement en la gestió i la justificació de les formacions que realitza l’empresa despreocupant-se de la gestió diària.

Gestionem i optimitzem els recursos associats a la formació per la millora professional i personal del vostre equip. FUNDAE posa a disposició diferents recursos econòmics per finançar les formacions dels teus treballadors. AulaEmi s’encarrega de tot procés des de la notificació fins a la seva justificació.

El crèdit

Totes les empreses espanyoles disposen d’un crèdit per a la formació dels seus treballadors que després desgraven dels seus pagaments a la Seguretat Social. Aquest crèdit es calcula i es renova anualment. Si no s’utilitza, es perd.

Quin és el crèdit

El crèdit del qual disposa cada empresa depèn de diversos factors, però totes tenen un mínim per treballador. Fins que no s’entren les dades de l’empresa al sistema, no és possible verificar de quant disposa.

Quina quantitat es pot bonificar?

La quantitat que es pot bonificar depèn de:
– El volum de l’empresa
– El cost del curs
– El crèdit disponible
– El nivell de formació (si és bàsic o avançat)

Què s'ha de fer?

Parlar amb el responsable de formació de la teva empresa per confirmar si pots aprofitar el crèdit, o si ja ha estat utilitzat per a una altra formació.

S’exigeix un mínim de 10 dies naturals per efectuar la notificació abans de l’inici del curs.

Tramitem tots els documents

Des d’AulaEmi realitzarem totes les gestions necessàries per tal de bonificar els cursos.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el nostre Departament de Formació curs gratuït.

Coneixes el crèdit de formació de la teva empresa?
error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.