Curs d'idiomes per adultsAulaEmi

Idiomes per a adults

adults

Des de 1973 Aulaemi ha format a centenars d’alumnes de forma presencial. Ara també pots fer la teva formació de forma online sense sortir de casa.

Disposem d’un equip altament qualificat amb professors nadius. Tot això ens permet oferir un ensenyament de màxima qualitat als nostres alumnes.

A més, som un centre examinador autoritzat per portar a terme els exàmens de Cambridge English a Catalunya.

Les classes són presencials al nostre centre però si es desitja també és poden fer online.
També ens desplacem a la vostra empresa o pots optar a fer classes particulars t0talment adaptades a les teves necessitats i horaris.

En la societat actual, saber idiomes és una eina molt important en molts sentits: per comunicar-nos, per treballar, per viatjar, etc. A Aula·Emi creiem que dominar l’anglès és vital i pensem que mai és massa tard per començar. Per això, oferim cursos de diferents nivells, per aquells adults que vulguin embarcar-se a conèixer aquesta llengua, o pels que ja fa més temps que l’estudien i es vulguin continuar formant.

A més, també ensenyem altres idiomes, com francès, alemany, italià, xinès, etc., pels que vulguin o necessitin formar-se en una altra llengua, o pels que ja fa temps que estudien anglès i vulguin començar a aprendre una llengua nova i diferent.

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

Informa't sense compromís

 

Grups reduïts

Professors nadius amb anys d'experiència