Pressupost - AulaEmiAulaEmi

Pressupost

En tota traducció, interpretació o servei lingüístic hi ha un conjunt de factors, com ara el camp d’especialització, el volum o durada, la combinació lingüística, la urgència, etc., que s’han de tenir en compte a l’hora d’elaborar un pressupost.

A Aula Traduccions garantim la total confidencialitat dels documents enviats i elaborem pressupostos sense cap compromís.

Fem traduccions comercials, tècniques, mèdiques, literàries, científiques , Currículums, escriptures, partides de naixement, policials, defunció, pàgines web i qualsevol document que es vulgui traduir a una altre idioma.

Tenim traductors jurats habilitats per signar i segellar les traduccions jurades a tots els idiomes.

El nostre objectiu és oferir un servei ràpid, professional, de qualitat, en temps i forma al millor preu.

Qualsevol servei de traducció és coordinat per un responsable de projecte que assigna la traducció a un dels nostres traductors. Un cop finalitzada la traducció passa pel departament de qualitat per realitzar un process de “lectura de comprovació” , que consisteix en revisar, per un segon traductor, el document traduit per assegurar que la traducció és de màxima qualitat.

Totes les traduccions són realitzades per traductors natius i titulats.

No dubtin a enviar-nos els documents i els farem un pressupost de la traducció al idioma que necessitin.

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.