Estades a l'estranger - AulaEmiAulaEmi

Estades a l’estranger

ESO – BATXILLERAT  Trimestre / any acadèmic a l’estranger:

Vols estudiar un curs d’ESO o Batxillerat en una escola d’un altre país? T’oferim la possibilitat de fer el teu somni realitat. Pots triar entre programes amb instituts públics i allotjament amb família o en escoles privades amb residència. Totes les escoles han estat seleccionades individualment per la seva seguretat, rendiment acadèmic i ubicació.

Canadà, Irlanda, Regne Unit, Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda… tria el destí, i nosaltres t’ajudarem a trobar el programa que s’adapta més al què busques. Programes personalitzats i adaptats a tu.

Més informació a: www.widerful.com

 

ADOLESCENTS -Estiu 2024 

-Estades Lingüístiques Junior (11-17 anys): Aprèn anglès, fes noves amistats i passat’-ho d’allò més bé amb un gran ventall d’activitats amb els nostres programes multi-activity a diferents països de parla anglesa. Podràs triar entre allotjament amb famílies locals o residència.

-Estades Esportives (11-17 anys): Combina l’anglès amb el teu esport preferit en els nostres programes esportius a l’estranger.

Més informació a: www.widerful.com

https://widerful.com/estades/ADULTS – Experiència a l’estranger 

Una setmana, un mes, un any… tu tries el temps que vulguis estar vivint en un altre país i nosaltres et proporcionem el programa que més s’adapti a tu.

  • Work & Study (ADULTS)

Combina la teva experiència a l’estranger amb una feina per complementar els estudis.

Més informació a:  www.widerful.com

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.