Com formar part del National Schools Project - AulaEmiAulaEmi

Com formar part del National Schools Project

Schools Formar part del National Schools Project és gratuït i en cap cas obliga al centre en qüestió a presentar un nombre mínim de candidats a l’any. L’objectiu principal d’aquest acord és assegurar que el centre disposi d’aules que compleixin la normativa de Cambridge English Exam Regulations vigent per portar-hi a terme els exàmens, que el centre està assegurat i que els logotips de Cambridge English no s’utilitzen de forma inadequada.

 

 1. Contacteu amb nosaltres per telèfon al 93 885 19 84 o per correu electrònic a vic.exams@aulaemi.com.
 2. Visitarem el vostre centre per assegurar-nos que les instal·lacions compleixen amb els requisits necessaris.
 3. Signarem un conveni que us permetrà formar part del National Schools Project. Aquest conveni no te permanenciai és gratuït.

Protecció de dades
AULA EMI, SCCL comunica que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, i que els nostres fitxers estan legalment inscrits a l’Agència Estatal de Protecció de Dades. AULA EMI, SCCL li comunica que les seves dades s’utilitzaran exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. És molt important per a nosaltres disposar de les seves dades actualitzades, per això, és convenient que ens informi dels possibles canvis que es puguin produir en aquestes. Mentre vostè no ordeni la cancel·lació de les seves dades, considerarem que li interessa estar als nostres fitxers, i fins que AULA EMI, SCCL ho consideri necessari les conservarà.
error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

 • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
 • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
 • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
 • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
 • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
 • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
 • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
 • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.