Linguaskill: Inscripcions, dates i preus dels exàmens - AulaEmiAulaEmi

Linguaskill: Inscripcions, dates i preus dels exàmens

ATENCIÓ: Els candidats han de comprovar el reconeixement tant de Linguaskill com la seva modalitat “a casa” a la universitat, institució o organisme on el presentaran.

Linguaskill General: examina't de totes les habilitats o skills (examen sencer), inclou les 4 parts: Reading & Writing, Listening i Speaking. Preu:125€ 

Linguaskill Modular: examina't dels mòduls que vulguis: Reading & Listening (combinat) / Speaking o Writing.  Preu: 62,50€ cada mòdul.

Vols pujar nota? Repeteix una o les parts que vulguis. Linguaskill permet examinar-se tantes vegades com vulguis de les parts que més t'interessi, el resultat final es basarà en la mitjana de les notes més altes.

Linguaskill Presencial: inscriu-te a una de les convocatòries que tenim disponibles. No et va bé cap de les convocatòries que oferim? Contacta'ns i t'ajudarem.

Linguaskill a Casa: tria la data i l'hora que més s'adaptin a les teves necessitats.

125€ Examen sencer      /     62,50€ Cada mòdul

ExamenLlocData examenData límit
d'inscripció
Inscripció
LinguaskillAula Emi04/04/202418/03/2024Inscriu-te
LinguaskillAula Emi02/05/202422/04/2024Inscriu-te
LinguaskillAula Emi07/06/202421/05/2024Inscriu-te
LinguaskillAula Emi04/07/202417/06/2024Inscriu-te
LinguaskillAula Emi30/07/202415/07/2024Inscriu-te
LinguaskillAula EmiA demanda-------------Inscriu-te
LinguaskillA casaA demanda-------------Inscriu-te

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.