Linguaskill presencial - Aula EmiAula Emi

English Solutions for Careers - Program - Linguaskill General

Linguaskill para universidades |Cambridge English

English Solutions for Careers - Program - Linguaskill  per Negocis

colleagues in a meeting

Avalua el teu nivell d'anglès amb l'última tecnologia d'Intel·ligència Artificial. Posa a prova i examina't de les quatre destreses lingüístiques —expressió oral (Speaking), expressió escrita (Writing), comprensió de lectura (Reading)  i comprensió auditiva (Listening). Podràs fer l'exàmen general (sencer) o examinar-te per mòduls .

Linguaskill per a candidats

Linguaskill és una prova d'anglès ràpida i precisa en què confien empreses i institucions educatives de tot el món. Posa a prova les quatre destreses lingüístiques (expressió escrita, expressió oral, comprensió de lectura i comprensió auditiva) a través de diversos mòduls amb resultats basats en els estàndards internacionals. Gràcies a la tecnologia patentada basada en intel·ligència artificial, la prova és fiable i pots rebre els resultats en menys de 48 hores.

Tant si la vostra empresa o universitat actuals o futures us han demanat que realitzeu l'examen com si voleu millorar el vostre currículum mitjançant un examen de Cambridge, tenim a la vostra disposició una àmplia gamma de materials pràctics i didàctics que us ajudaran a preparar-vos.

Linguaskill per a universitats

Avaluar el nivell d'anglès dels alumnes és una activitat important per a les universitats i els centres de formació especialitzada, ja sigui pel que fa a l'admissió, el progrés en l'aprenentatge o la graduació.

Linguaskill ajuda les universitats a fer proves als candidats de manera fàcil i fiable, amb resultats ràpids en 48 hores. Els resultats s'ajusten al Marc Europeu Comú de Referència (MCER), l'estàndard internacional per descriure les aptituds lingüístiques.

Assegura't que els teus empleats són capaços de comunicar-se en anglès de manera adequada per impulsar el teu negoci

Resultats precisos en què pots confiar

Linguaskill s'ha sotmès a investigacions i casos d'èxit amb parlants de 40 llengües diferents i en més de 50 països per garantir la precisió i la fiabilitat dels resultats.

Resultats ràpids, informes extensius

Els resultats estan disponibles en 48 hores i són instantanis al mòdul de Reading and Listening ( combinats ). Es faciliten informes individuals i de grup, cosa que permet realitzar comparacions amb facilitat. Els resultats s'ajusten als estàndards internacionals perquè pugueu prendre decisions plenament informades.

Fiable i fàcil d'administrar

La prova online es pot administrar i supervisar amb facilitat a les teves pròpies instal·lacions i en el moment que et vingui millor. Tot allò que necessites és un ordinador, una connexió a Internet i auriculars amb micròfon. Podeu posar a prova el nivell d'anglès de candidats individuals o grups de candidats.

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.