Reconeixement de Linguaskill a les Conselleries d'Educació - AulaEmiAulaEmi

Reconeixement de Linguaskill a les Conselleries d'Educació

Les universitats aposten per Linguaskill

L'examen Linguaskill de Cambridge està reconegut per les comunitats autònomes següents, per a l'habilitació lingüística del professorat:

Així mateix, els resultats de Linguaskill també estan acceptats i baremats en els concursos i convocatòries de les entitats nacionals següents:

  • Beques de la Fundació "La Caixa"
  • Beques d'Internacionalització Empresarial ICEX
  • AENA
  • Grup Correus
  • Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital
  • Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme
  • Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana
  • RENFE

Els Cicles Formatius bilingües de Formació Professional (FP) aposten per Linguaskill

Els alumnes interessats a accedir a Cicles Formatius bilingües de Formació Professional (FP) ja han pogut acreditar el nivell d'anglès amb Linguaskill. Per a més informació entra a la Comunitat de Madrid.


Les universitats aposten per Linguaskill

L'examen Linguaskill de Cambridge està reconegut per la CRUE, la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles. Aquesta organització acredita quins certificats de llengües estrangeres compleixen els requisits de qualitat segons les recomanacions i nivells del Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües (A1 a C2).

Aconsellem als alumnes universitaris que trieu l'opció de Linguaskill Presencial que realitzem mensualment al nostre centre. En algunes ocacions, l'opció Linguaskill a Casa no s'accepta. En cas de dubte sobre la validesa de Linguaskill, contacteu amb el Departament de Llengües de la vostra universitat.

A continuació, trobareu el llistat d'universitats que accepten els resultats de Linguaskill de Cambridge English. La llista continua creixent!

Llistat d'universitats que accepten Linguaskill

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?