National Schools Project - Requisits - AulaemiAulaEmi

Com fer una sessió de Young Learners (YLE) al vostre centre

Omplir el formulari de petició

Hi ha la possibilitat d’organitzar els exàmens Young Learners (Startes-Movers-Flyers) al vostre centre triant la data que millor us vagi, si disposeu d’un mínim de 10 candidat en total.  Si no disposeu dels candidats suficients els vostres alumnes podran realitzar l’examen a les nostres instal·lacions triant una de les sessions que oferim al nostre centre.

Com organitzar YLE al vostre centre

 1. Escollir el dia de la sessió.
  Els YLE es realitzen sota petició i és posible esollir el dia que millor us vagi.


 2. Contactar amb el nostre centre
  Un cop escollit el dia heu de contactar amb nosaltres i fer-nos saber  la data escollida trucant al 938851984 o enviant un mail a vic.exams@aulaemi.com. La  data s’ha de triar com a molt tard 6 setmanes abans de l’examen.


 3. Confirmar les inscripcions
  Confirmada la data de la sessió és impresindible omplir un full d’inscripció. Podeu sol·licitar-lo omplint el formulari de petició. Un cop emplenat l’heu d’enviar a vic.exams@aulaemi.com i realizar el pagament.  No es considerarà formalitzada cap matrícula sense l’ingrés corresponent. Sol·liciteu el full d’inscripció ara.

Requisits per poder fer els exàmens en paper
 • requisits

  Cambridge English Young Learners examen en paper

  Les taules han de ser individuals i estar orientades a la mateixa direcció.

 • Cada candidat ha d’estar a una distància mínima d’1,25 m de qualsevol altre candidat.
 • El sistema de so ha de ser bo i fiable, per poder fer el Listening en condicions.
 • S’ha de disposar d’una pissarra (normal o blanca).
 • S’ha de disposar d’un rellotge de paret, que pugui ser visible per a tots els candidats en tot moment.
 • Està prohibit tenir llibres, papers o qualsevol altre material a sobre o a sota les taules.
 • S’han de retirar tots els pòsters i material en anglès de les parets, o tapar-los.

Personal necessari
El centre ha de proporcionar un supervisor, que ha d’estar disponible durant tot l’examen.
El personal del centre ha d’assegurar que hi hagi silenci a l’exterior de la sala, mentre es porta a terme l’examen.

Emmagatzematge segur
Fins a l’hora de la sessió, tot el material per portar a terme els exàmens s’ha de guardar sota clau, en un armari metàl·lic o en una sala segura. El lloc d’emmagatzematge haurà d’estar dotat d’una porta sòlida amb tancament i accés limitat. Si hi ha finestres, hauran d’estar protegides amb barres o disposar d’una alarma contra robatori.
Requisits per poder fer els exàmens per ordinador
 • ordinador

  Cambridge English Young Learners examen per ordinador o tablet

  Els ordinadors per portar a terme els exàmens poden ser tant de sobretaula com portàtils. Per saber quines característiques han de tenir, contacta amb nosaltres.

 • Els auriculars han de ser de bona qualitat, per poder realitzar el Listening amb les condicions idònies. El candidat que ho desitgi podrà dur els seus.
 • Els ordinadors han de disposar d’Internet per cable. Els exàmens també es poden realitzar a través de Wi-Fi, però recomanem realitzar-los per cable, perquè és més fiable.
 • Si la distància entre ordinadors és inferior a 1,25 m, és necessari col·locar panells de separació entre els candidats, per prevenir que es copiï.
 • S’ha de disposar d’una pissarra (normal o blanca).
 • S’han de retirar tots els pòsters i material en anglès, o tapar-los.
Personal necessari

S’ha de disposar d’un tècnic informàtic, que ha d’estar disponible durant tot l’examen. En el cas de no tenir-ne cap, Aula·Emi us en proporcionarà un.

El centre ha de proporcionar un supervisor, que ha d’estar disponible durant tot l’examen. El personal del centre ha d’assegurar que hi hagi silenci a l’exterior de la sala mentre es porta a terme l’examen.

Emmagatzematge segur

Fins a l’hora de la sessió, tot el material per portar a terme els exàmens s’ha de guardar sota clau, en un armari metàl·lic o en una sala segura. En el cas dels models per ordinador, el material serà pel Listening, ja que la resta es fa online. El lloc d’emmagatzematge haurà d’estar dotat d’una porta sòlida amb tancament i accés limitat. Si hi ha finestres, hauran d’estar protegides amb barres o disposar d’una alarma contra robatori.

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?