YLE Young Learners - AulaEmiAulaEmi

Cambridge English Young Learners: Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers
de 7 a 12 anys

Els exàmens Young Learners (YLE) es divideixen en tres nivells : Starters, Movers i Flyers, cadascun avalua les habilitats lingüístiques bàsiques dels nens, com la comprensió auditiva, l'expressió oral i escrita, així com el vocabulari i la gramàtica.

Els exàmens YLE estan dissenyats per motivar els nens a aprendre anglès ia millorar les seves habilitats lingüístiques de manera lúdica i divertida. A més, els resultats obtinguts en aquests exàmens són reconeguts internacionalment i poden ser una eina molt útil per demostrar el nivell d'anglès dels infants a nivell acadèmic o professional.

 

Per què examinar-se des de petits?

Aprendre anglès, és  essencial per al desenvolupament tant personal com laboral de qualsevol persona avui dia. I també és un fet comunament acceptat que com més aviat es comenci a aprendre anglès , millor. Alguns dels principals motius pels quals un nen ha d'aprendre anglès són:

Avantatge competitiu en el futur:   es podran comunicar amb persones de tot el món i tenir més oportunitats laborals.

Major facilitat per aprendre l'idioma : Els nens tenen una capacitat innata per aprendre idiomes, i com més aviat comencin a aprendre anglès, més fàcil els resultarà.

Desenvolupament cognitiu: Està comprovat que l'aprenentatge d'un segon idioma els ajuda a desenvolupar habilitats com ara la memòria, la concentració i la resolució de problemes.

Major accés a la cultura i la informació: lAprendre anglès des d'una edat primerenca permetrà als nens accedir a una àmplia varietat de recursos culturals i educatius, com ara llibres, pel·lícules, música i contingut en línia.

Cambridge English, exàmens, nens, joves, YLE, Young Learners, for Schools, escoles, Catalunya, Vic, Figueres,Roses, Key, KET, Preliminary, PET, First, FCE, ordinador, jocs, vocabulari, material, resultats, Starters, Movers, Flyers

Els exàmens YLE mereixen la pena?

Val la pena que s'examinin tan petits?; I si suspèn?; No és millor esperar que sigui gran?

ELS AJUDA A CRÉIXER
Els nostres fills necessiten  reptes que els ajudin a créixer, a avançar i a motivar-se . Tenir un objectiu els dóna motivació i ganes de superació.

EL PRIMER PAS

El cicle de YLE és el primer esglaó que us permetrà arribar al cim d'aquesta escala d'aprenentatge d'anglès  d'una manera segura i forta .

CONFIANÇA PER ELS EXÀMENS FUTURS

Un alumne que ja s'ha examinat amb YLE  elimina el factor sorpresa  quan arriba el moment d'examinar-se de certificacions oficials per a adults. La por a « què em trobaré ?», « com és l'organització d'un examen oficial amb tants candidats ?», « quines impressions i necessitats se'm plantejaran durant l'examen ?» són qüestions que les tenen guanyades quan ja les coneixen. Així en el moment que decideixi presentar-se a un examen de nivell KET (A2), PET (B1), FCE (B2) etc…  la seva ment anirà realment enfocada al contingut de l'examen , no a l'entorn que l'envolta, ja que serà una cosa «familiar».

Què aconseguim fent els exàmens Young Learners?

ACONSEGUIM QUE ELS NENS MILLORIN EL SEU ANGLÈS PAS A PAS

Aquests exàmens han estat dissenyats per ajudar-los a guanyar confiança en si mateixos quan comencen a aprendre anglès. A mesura que els nens adquireixin confiança, també obtindran la motivació necessària per aprendre més anglès i l'utilitzaran a un nivell més exigent.

LI OBRIM UN MÓN DE POSSIBILITATS

Aquests exàmens suposen el primer pas per adquirir destreses lingüístiques pràctiques en anglès per a la vida real.

MOTIVEM ELS NENS PREMIANT ELS SEUS PROGRESSOS

Amb Cambridge English: YLE no hi ha aprovats ni suspensos. Tots els nens reben una distinció de Cambridge English en reconeixement a la seva feina, cosa que serveix per enfortir la seva confiança i premiar-los per desenvolupar les seves destreses comunicatives.

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.