Classes online - AulaEmiAulaEmi

Classes online

 

Classes online !
Tens feina? Vius lluny? Estàs malalt? Estàs confinat?… Connecta’t online!!

Des de 1973 Aulaemi ha format a centenars d’alumnes de forma presencial. Ara també pots fer la teva formació de forma online sense sortir de casa.
L’objectiu principal de les classes online és que puguis assistir a les classes si no pots venir presencialment al centre, ja sigui perquè estàs malalt, vius lluny o qualsevol motiu.

  • Opció de fer sempre classe online
  • Opció de fer classe presencial i online (en cas de que no puguis assistir presencialment algun dia ens ho comuniques i podràs fer la classe online, així no perdràs la sessió!
  • Les classes online es fan sempre el mateix dia i hora

Les classes online d’Aulaemi es realitzen mitjançant un programa específic que permet la connexió entre professors/es i alumnes de forma senzilla, segura i còmode. Les classes són a la mateixa hora de sempre, i amb el/la professor/a habitual.

Quines avantatges ofereix la classe online d’anglès?

La classe online ofereix l’oportunitat de poder aprendre un idioma, seguir formant-te o preparar un examen oficial de Cambridge English sense haver de moure’t de casa. Les nostres classes online segueixen oferint els mateixos avantatges i principis que les classes presencials, amb grups reduïts i homogenis, organitzats per nivell i edat.

Vols provar-les ? contacta’ns ara!

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?