Curs de xinès a VicAulaEmi

Xinès

 • Professors nadius, titulats i altament qualificats

  Els nostres cursos de xinès s’imparteixen per professors nadius, titulats i amb experiència.

  Els grups són reduïts i estan formats per un màxim de 12 alumnes.

  Cursos i horaris

  Cursos de 2 hores setmanals: matins, migdies, tardes o vespres.

  Cursos de 2 hores setmanals els dissabtes al matí per a aquells que durant la setmana no puguin assistir als cursos que oferim entre setmana.

  Els cursos comencen l’1 d’octubre i acaben el 22 de juny, però també oferim la possibilitat de començar a qualsevol mes de l’any, sempre que es disposi del nivell adequat.

  Els cursos de xinès inclouen serveis gratuïts:

  • Classe de conversa en anglès (consulteu les condicions).
  • Material complementari per a tots els nivells: préstec de DVDs i revistes o llibres en xinès i en altres idiomes.
  • Accés als ordinadors i a Internet.
  • Enviament de deures per correu electrònic per als alumnes que no hagin pogut assistir a classe.
  • Possibilitat de bonificar els cursos (per a més informació, podeu consultar Bonificació de Cursos).
 • Objectiu, metodologia i avaluació

  L’objectiu dels cursos és completar un nivell durant un any lectiu, d’octubre a juny, i estan enfocats d’una manera comunicativa, dinàmica i participativa.

  Les classes se centren en expressar-se amb claredat i confiança tant a nivell oral com escrit, practicant l’idioma dins de situacions reals i d’una forma amena. Cada grup disposa d’uns llibres adequats al seu nivell i d’altres recursos per aprofundir en cada tema treballat.

  Per garantir un bon progrés, durant el curs es fan dos exàmens que ajudaran a l’alumne a comprovar que ha assolit els coneixaments impartits a classe, i al professor a veure com evoluciona el grup. A final de curs es farà entrega d’un certificat de nivell a tots els alumnes.

  Per garantir que el nivell de xinès dels alumnes de cada grup sigui el mateix és necessari realitzar una prova de nivell, que consta d’un test escrit i un d’oral, i que dura uns 20 minuts. Aquesta prova és gratuïta i sense cap compromís. Per fer la prova cal demanar hora per telèfon al 93 885 19 84, per correu a info@aulaemi.com o omplint el formulari “Contacte”.

  Els alumnes que facin xinès  també poden assistir a classes de conversa gratuïtes en anglès els divendres de 20:15 a 21:15 h. Aquestes classes estan dissenyades per a aquelles persones que tinguin un nivell mig o elevat d’anglès i el vulguin mantenir mentre estudien xinès.

 • Cursos preparatoris per a exàmens oficialsxinès

  Aula·Emi també ofereix la possibilitat, per a tots aquells alumnes que estiguin interessats en obtenir un títol oficial i vàlid a nivell mundial, d’assistir a cursos preparatoris per als exàmens HSK.

  L’HSK (Hànyǔ Shuǐpíng Kǎoshì) és un examen de nivell de llengua xinesa estandaritzat a nivell internacional, i està dirigit a les persones que no són parlants nadius de la llengua xinesa.

  Des del 2010, l’examen HSK consta de 6 nivells de proves de comprensió oral i escrita (en lloc dels 3 nivells en els quals es dividia anteriorment) i ofereix, a més, 3 nivells d’examen d’expressió oral (la matrícula de la qual és independent de la prova escrita). Els exàmens són anuals. Els diferents nivells es resumeixen de la manera següent:

  • Bàsic: HSK 1 i HSK 2
  • Intermedi: HSK 3 i HSK 4
  • Avançat: HSK 5 i HSK 6
  • Oral: Bàsic, Intermedi i Avançat

   

  IMPORTANT

  Únicament es permetrà la inscripció a un nivell d’HSK escrit i/o HSK oral per convocatòria. Per exemple, no es permetran inscripcions HSK 1 i 2 simultàniament, en la mateixa convocatòria.

  Més informació:

  Informació Exàmens HSK (pdf)

  El professor assessorarà, guiarà i proporcionarà el material necessari a cada alumne per saber quan està preparat per obtenir un bon resultat.

  Aula·Emi informarà de les convocatòries de cada examen, i tramitarà de forma gratuïta tot el procés d’inscripció i de lliurement del títol corresponent a cada alumne.

  Contacta amb nosaltres per a més informació o per inscriure’t a qualsevol dels exàmens.

 • Formalitzar la matrícula

  Aula·Emi ofereix la possibilitat que l’alumne es matriculi en qualsevol mes de l’any i s’incorpori al curs que més s’ajusti a les seves necessitats, sempre que tingui el nivell necessari.

  Els alumnes nous hauran de fer una prova de nivell abans de matricular-se a qualsevol curs. La prova de nivell té una durada d’uns 20 minuts, i consta d’una prova escrita (tipus test) i una prova oral. És gratuïta i sense compromís. La prova de nivell es fa presencialment al nostre centre. Pots demanar hora per telèfon (93 885 19 84 ) o per e-mail (info@aulaemi.com).

  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccions

  Ens trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

  • Descomptes per a pares, fills i germans.
  • Descomptes per a famílies nombroses.
  • Descomptes per a persones en situació d’atur.
  • Cobrament d’una sola matrícula per família.

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?