COMENTARIS SOBRE EL CURS DE MECANOGRAFIA - AulaEmiAulaEmi

COMENTARIS SOBRE EL CURS DE MECANOGRAFIA

LLEGEIX QUE OPINEN ELS ALUMNES QUE HAN FET EL CURS!

M’ha agradat molt aquest curs de mecanografia perquè he aprés molt .
He notat una gran diferencia , l’any passat no anava tant ràpid com aquest any . Estic contenta d’haber repetit.
En aquestes dues setmanes he aprés molt !
També m’ha ajudat a millorar molt !


Doncs a mi, em sembla que el curs de mecanografia; m’ha anat molt bé, per millorar la velocitat, i sobretot no fer tantes faltes. Aquest any jo, ja venia tenint una velocitat de 300 puls.min, però em el mes que he estat aquí he aconseguit pujar-les com a mínim fins a 320 puls.min. També he millorat a no fer tantes faltes, ja que durant l’any no he practicat la mecanografia. Basicament per això he vingut a l’estiu, només per acabar de millorar aquestes petits fallos. A mi sincerament, no m’aborreix el curs de mecanografia, ja que et deixen jugar un bon rato.


Holaa el curs ha estat molt interesant i m’ha agradat molt he après bastant i l’any que ve si no hi han imprevistos tornaré segur!!!


El curs ha set molt productiu i m’ha agradat molt.


“M’ha encantat el curs, he après moltíssim us ho recomano a tots que vulgueu aprendre mecanografia venir a AULA EMI!!!”


He apres molt aquest curs no m’ho pensava


holaa el curs ha estat molt interesant i m’ha agradat molt he après bastant i l’any que ve si no hi han imprevistos tornaré segur!!!


He apres molt, ara vaig més rapit i m’ha agradat molt venir per apendre macanografia (Rut Higueruelo Casas)


Ha sigut una mica aburit pero m’ha servir molt


Ma costat pro ma agradat


Crec que aquest curs m’ha anat bé, per aprendre ja que em pensava que seria molt avorrit , però va bé per un futur, pels treballs que trigués la meitat de temps i això és nota.


Encara que m’hagi avurrit una mica ha serbit molt. Des de el meu punt de vista penso que he apres molt, hi he agafat molta velozitat. Trobo que totom hauria de saber escriure així perquè es molt inportant, i vas molt mes ràpid. No ser si l’any binent vindre, pero crec que estaria bé per agafar mes velozitat.
Gràcies!


Bon dia Tamar, aquest curs m’ha agradat molt i he après molt, està molt bé que al final de la classe poguem jugar i escriure-ns missatges.


A mi m’ha agradat i el que més m’ha agradat és el joc del pingüi.


He après més del que em pensava

El curs ha estat divertit 🙂
M’ha agradat !!


M’ha agradat molt aquest curs de mecanografia perquè he aprés molt .
He notat una gran diferencia , l’any passat no anava tant ràpid com aquest
any .
En aquestes dues setmanes he aprés molt !
També m’ha ajudat a millorar molt !


A mi m’ha servit molt aquest curs de mecanografia ja que ara escric molt més ràpid. La veritat és que no em pensava que fos entretingut, però al final ho ha set. M’ha agradat aprendre escriure ràpid amb l’ordinador ja que em servirà de cara a les feines de l’escola.


A mi m’ha agradat molt fer meca, he aprés el que esperava aprendre i m’ho he passat molt bé. No ha set aburrit, tal i com jo m’esperava , ha set molt divertit. I he apres a escriure correctament fent servir tots els dits i sense mirar  el teclat.


moltes gracies i fins l’any quebé


Hola Tamar,

M’ha agradat molt fer un altre any de mecanografia amb tú.

Al principi com que no escrivia tant per l’oirdinador, no en savia tant però com que aquest any ja he tornat a fer mecanografia I M’HA ENAT MOLT BÉ ascriuré molt més pels traballs que faré a 6é.


Hola Tamar,
Acabo el curs avui al matí, Estic segura que aquest curs que bé aniré més ràpida a escriure a l’hora de fer anar l’ordinador.

Molt bon estiu i que passis unes bones vacances !
la teva futur alumna de l’any que ve !


Hola Tamar,
He apres més del que hem pensava. Les classes han estat de maravella, nomès hem faltaria una mica més de velocitat, com a mínim fins les 250 pulsacions per minut.


Hola Tamar a mi m’ha agradat molt aquest curs .

No m’esparava a aprendre a escriure tant de presa.
M’ha agradat molt.
Bon estiu i bones vacances.


M’ha agradat molt aquestes dues setmanes de mecanografia, perquè m’ha ajudat a saber com es clicaven lletres que no sabia i també m’ha servit per anar més ràpid, a més jo ja havia fet mecanografia, però aquest curs ha estat més díficil i m’ha ajudat molt i ja per últim m’ha agradat molt com es colocaven els dits pels números.
Adéu.


Hola Tamar, aquest any he aprés bastant, com que l’any passat ja vaig  venir he pogut recordar moltes coses. Perquè sincerament, durant el curs passat no vaig escriure gaire d’aquesta manera. Espero que aquest curs ho fagi servir més perquè és molt útil. En fi, jo estic molt content perquè durant aquests dos anys he après moltes coses. Bon estiu!!!!!


Jo ja vaig venir l’any passat. Peró he augmentat la velocitat i aixó hem fa pensar que si l’any cabe vinc ja sare una campeona. haha!
A i per sert gracies per ensenyarme algunes coses més que jo no sabia.


M’ha agradat molt perquè amb un mes n’he après molt. L’ho que no m’ha agradat tan ha sigut que quan t’ecivoques l’ordilnador ja t’ho esborra i no aprens a esborrar. M’ha agradat molt ja que a vegades ha sigut una mica avorrit.
Gràcies per tot, m’has ajudat molt amb un mes i m’ha agradat molt !!!


A m’hi m’ha agradat molt perquè ara escric molt més ràpid que abans i ara per fer els treballs de cole aniré molrt més ràpid i sera més practic


M’ha agradat molt  escriure perque  he apres escriure mes rapid gracies per tot l’ho que m’has enseñat estic molt content. adéu.


la veritat és que m’esperava aprendre una mica, però no tant. Sé que encara he de millorar molt, però estic molt orgullosa del meu treball.


durant  aquestes setmanes he apres vastant, i m’ha agradat apendre mecanografia perquè així de gran podre escriure molt ràpid, (això espero).


A mi m’ha agradat molt perquè he après molt i m’ha passat bastant ràpid ara quan escric ja no miro el teclat


M’ho he passat molt bé
He apres molt


A mi m’he a agradat molt i he apres mes de lo que em pensava,  bon estiu


A mi m’ha agradat molt aquest curs d’estiu i m’esperava haver apres menys no s’avia que podia servir tant  i bon estiu!


Considero que he aprés bastant perquè no havia fet mai mecanografia i he millorat molt


La veritat és que no m’esparava apendre tant amb només una setmana!      M`ha agradat molt treballar amb aquest programa perquè és diferent i així no es fa aburrit.


Jo he aprés molt, només he pogut venir 2 setmanes i cad asetmana 2 hores, em penssava que no apendria tant
Gràcies Tamar !


El curs de mecanografia ha estat molt interessant i al mateix moment divertit de fer. He après moltes més coses de les que m’esperava.
Al principi s’hem feia una mica aborrit perquè no en sabia gaire, però el final com que ja en sabia més ha sigut més divertit!!!
Gràcies Tamar!!!!


Hola Tamar en aquest curs de macanografia he apres a saber on son les lletres del teclat sense mirar-lo. També he après a escriure per ordinador més ràpid. Això si la macanografia és igual que estudiar, és aborrid. Però m’ha agradat el curs de macanografia.
Gràcies per ensenyarme lo que he après.


he de reconeixer que fer un curs de meca no era el que em feia més il·lusió de tot l’estiu, però sóc concient de que m’ha servit de molt i tot i que no són classes divertides n’he tret profit.
Gràcies per les classes, n’he apres més del que esperava tot i qque no sóc la més ràpoda del grup.


ma agradat molt fer meca e apres fer les ecsens las majuclas i també m’ha  aperseas l’ordra de l’orde de l’ordinador.

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?

ATENCIÓ IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per fer la inscripció cal omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament de l’examen abans de la data límit d’inscripció. Si el pagament es realitza fora del termini establert s’haurà de pagar un suplement de 35€ de recàrrec.
  • El/la candidat/a que no es presenti el dia de l’examen no tindrà dret a la devolució del pagament.
  • El/a candidat/a que cancel•li la inscripció a l’examen abans de la data límit d’inscripció tindrà dret a la devolució de l’import de l’examen, però se li descomptaran 10€ en concepte de despeses administratives.
  • Les cancel•lacions que es realitzin un cop hagi passat la data límit d’inscripció no tindran dret a reemborsament.
  • En cas que el/la candidat/a no pugui assistir a l’examen per raons mèdiques justificades o per una incidència familiar greu, caldrà que presenti un certificat mèdic o la documentació corresponent en cas d’incidència familiar greu, i se li retornarà l’import de l’examen descomptant 10€ en concepte de despeses administratives.
  • El  dia de l'examen s’ha de ser puntual i portar el DNI o passaport en vigor. El/la candidat/a amb un DNI o passaport caducat no podrà fer l'examen.
  • Totes les cancel•lacions hauran de ser notificades per escrit a vic.exams@aulaemi.com.
  • No està permès el trasllat d'una inscripció d’examen Cambridge  English a una altra data d'examen o a un altre tipus d’examen, ni d'un candidat a un altre. En tots els casos, s'haurà de realitzar una nova inscripció.