Programes a l'estranger - AulaEmiAulaEmi

Programes a l’estranger

Una de les maneres més efectives i enriquidores d’aprendre una llengua estrangera consisteix en fer una estada en un dels països on es parli aquesta llengua. Aula·Emi compta amb una llarga experiència en l’orientació i tramitació d’estades lingüístiques a l’estranger per aprendre diferents idiomes, com l’anglès, el francès, l’alemany, etc.

Més específicament, Aula·Emi ofereix:

  •  Programes per a nens, joves i adults
  • Cursos i anys acadèmics en escoles i universitats de prestigi reconegut
  • Estades amb família o en una residència
  • Programes d’estudi i treball (au pair, work study, training hotel, etc.). Fer un curs d’anglès a l’estranger, pot ser enriquidor i un complement molt bo a la tasca desenvolupada al llarg del curs escolar. Dins d’aquest sector, hi ha moltes organitzacions capaces d’oferir totes les garanties necessàries per aprendre l’anglès, i a vegades es fa difícil decidir quina seria la millor opció.
    estrangerBRITISH SUMMER és una organització sòlida de cursos d’idiomes a Gran Bretanya, Irlanda, els Estats Units, Canadà, França, Alemanya, i també de colònies d’anglès a diversos llocs de Catalunya. Disposen d’una oferta variada per a joves de 9 a 18 anys, i ofereixen també un programa complert per a adults en universitats britàniques, americanes i franceses.No dubteu en contactar-nos i us n’informarem. Disposem de catàlegs informatius d’aquests programes. Catàlegs

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?