Informàtica - AulaEmiAulaEmi

Informàtica

Del 2 al 27 de juliol
De 8 a 17 anys
Separats per edats i nivell

Combina el teu curs d’informàtica amb un curs de mecanografia o anglès

Per a més informació, desplega el curs que més t’interessi.

Curs: iniciació per als més petits (sense nocions)
Curs especialment pensat per als més petits que vulguin iniciar-se en el món de la informàtica o que en tinguin poques nocions.
Temari: Aprendran a moure’s per l’entorn de Windows, crear carpetes, moure i copiar arxius, fer anar unitats com la memòria USB, buscar informació per Internet i saber-la passar a Word, etc. Aprendran nocions bàsiques de Microsoft Word i a fer cartells, portades, targetes, etc. amb Microsoft Publisher.
El nivell i el temari s’adaptaran un cop s’hagi vist el nivell de partida del grup, i així s’aconseguirà que les classes no siguin avorrides i s’adaptin a l’interès dels nens.
Curs: ampliació de coneixements (per als que ja tenen nocions bàsiques)

Curs per a nens que ja tinguin nocions bàsiques i vulguin ampliar els seus coneixements.

CURS WORD informàticaMicrosoft Word: Curs pensat per a nens que tinguin nocions d’informàtica bàsiques de Word i vulguin conèixer-lo millor. Creació de portades, Wordart, taules, colors, tipus de lletres, mides, corrector, etc.

El curs s’adaptarà tenint en compte el nivell de partida del grup i les seves necessitats.

powerpoint curs aulaemiMicrosfot Power Point: Programa de presentacions amb diapositives que s’utiliza àmpliament en el món laboral, en l’ensenyament, en negocis i per persones en edat escolar o universitària. Organització, creació de diapositives, animació, disseny, gràfiques, transicions, inserció de vídeos, so, imatge,etc.
És un curs que agrada molt als nens gràcies a la simplicitat de l’entorn i al fàcil ús de les eines.

publisher curs aulaemiMicrosfot Publisher: Microsoft Publisher ajuda a crear, personalitzar i compartir amb facilitat una àmplia varietat de publicacions i material de màrqueting: creació de calendaris, catàlegs, targetes, currículums, diplomes, etc. Els nens podran crear invitacions, portades i altres tipus de documents amb faciliat. És un curs que agrada molt als nens gràcies a la simplicitat de l’entorn i el fàcil ús de les eines.

Curs per a joves: Treballs escolars

Microsoft Word:
Jo ja en sé, però m’ho fas?
Microsoft Word és un programa que ofereix moltes més possiblitats que les que normalment utilizem. Quan fan un treball escolar, els nostres fills diuen que saben fer anar el programa però al final acaben fent un document a part amb la portada, numerant les pàgines a mà, fent índex manuals i perdent infinitat de temps triant la lletra que volen; i al final els hi heu d’imprimir els pares perquè no se’n surten!

El curs d’informàtica de Word que oferim està pensat per a joves que coneixen i treballen amb Microsoft Word. D’entrada, es farà un repàs ràpid de lCURS WORD aulaemies eines bàsiques, i llavors s’aprofundirà en altres eines que els ajudaran a fer treballs escolars i que els seran molt útils per al seu futur tant acadèmic com professional, i els ajudarà a guanyar temps.

Numeració de pàgines, índexs automàtics, sagnats, incrustacions d’imatge i les seves propietats, macros, taules, combinació de correspondència, revisió, disseny de pàgina, protecció de documents, creació de PDF, etc.

Descobrirem que ràpid es pot treallar amb un coneixement avançat de les eines de Microsoft Word!

El curs s’adaptarà tenint en compte el nivell de partida del grup i les seves necessitats.MicEXCEL aulaemi cursrosoft Excel: Aquest curs ens permetrà conèixer l’entorn del full de càlcul Microsoft Excel. Des de conceptes bàsics com operacions de càlcul senzilles (sumes, restes, etc.), àrees d’impressió i propietats deles cel·les, entre d’altres, fins a funcions avançades com taules dinàmiques, formularis, macros, funcions avançades, gràfiques…

Curs per a joves: Photoshop (retoc digital)

Curs per a joves a partir de 12 anys.

photoshop curs aulaemiPhotoshop: Gairebé tots els projectes digitals creatius es realitzen bàsicament amb Photoshop, que està considerat un dels millors programes d’edició d’imatge, i et permetrà millorar, retocar i manipular fotografies i altres imatges.

Curs d’iniciació i curs avançat per a aquells que ja en sàpiguen. Creació de documents, capes, eines, obres, efectes, impressió, etc.

Un curs divertit i molt útil!

El curs s’adaptarà tenint en compte el nivell de partida del grup i les seves necessitats.

Curs per a joves: WordPress (per fer blogs o webs fàcilment)

Curs per a joves a partir de 12 anys.

WordPress: WordPress crea, en qüestions de segons, un lloc web (ja sigui un blog o un web) i tria entre 200 temes gratuïts i personalitzables que fan de plantilla. WordPress permet crear d’una forma molt senzilla un blog o web sense necessitat que l’alumne tingui coneixements de disseny o desenvolupament web.

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?