Objectiu, metodologia i avaluació - AulaEmiAulaEmi

Objectiu, metodologia i avaluació

Aulaemi disposa de la certificació ISO 9001-2000 i compta amb 40 anys d’experiència formant alumnes. Tot això juntament amb un equip de professors natius, titulats i amb experiència, ens permet oferir un ensenyament de màxima qualitat als nostres alumnes. A més com a centre examinador autoritzat per Cambridge English podem preparar i examinar a tots aquells que vulguin presentar-se a exàmens oficials. També preparem als nostres alumnes per examens oficials d’alemany, italià, francès i xinès i els facilitem la inscripció en la institució corresponent.

Les classes es fan en l’idioma escollit (excepte a nivells bàsics on es fa servir també el català).Els professors provenen de diferents països , es per això que cada any o cada dos anys els alumnes canvien de professor, així els assegurem el contacte amb diferents nacionalitats.

L’objectiu dels cursos és completar un nivell durant un any acadèmic, d’octubre a juny, i estan enfocats d’una forma comunicativa, dinàmica i participativa. No obstant l’alumne és lliure d’incorporar-se o donar-se de baixa quan ho desitji.

El número màxim d’alumnes per classe és de 12 i el mínim de 6 (tot i que hi poden haver excepcions) tenint una mitjana de 9-10 per aula. Les classes de grups reduïts permet que la pràctica oral dels alumnes i el seguiment del seu aprenentatge sigui controlat per el professor en tot moment.

Les classes se centren en expressar-se amb claredat i confiança tant a nivell oral com escrit, practicant l’idioma dins de situacions reals i d’una forma amena.

Tot els cursos estan programats i estructurats. Cada grup disposa d’uns llibres adequats al seu nivell i d’altres recursos per aprofundir en cada tema treballat.

Per garantir un bon progrés, durant el curs es fan dos exàmens que ajudaran a l’alumne a comprovar que ha assolit els coneixaments impartits a classe, i al professor a veure com evoluciona el grup. A final de curs es farà entrega d’un certificat de nivell a tots els alumnes .

A Aula·Emi sabem la importància que té tenir un bon domini oral de la llengua, així que posem a disposició de tots els alumnes (a partir del quart nivell) classes de conversa totalment gratuïtes, separades per nivells, els divendres de 20:15 a 21:15 h. Aquestes classes estan dissenyades per a aquelles persones que vulguin adquirir major fluïdesa a l’hora de parlar en l’anglès.

Per garantir que el nivell d’anglès dels alumnes de cada grup sigui el mateix és necessari realitzar una prova de nivell, que consta d’un test escrit i un d’oral, que duren uns 20 minuts. Aquesta prova és gratuïta i sense cap compromís, i es pot fer de dilluns a divendres d’11:00 a 13:45 h o de 17:00 a 21:30 h.

Serveis gratuïts i descomptes:

 • Classes de conversa en anglès tots els divendres (a partir del quart nivell).
 • Material complementari per a tots els nivells: préstec de DVDs i revistes o llibres en anglès i en altres idiomes.
 • Accés als ordinadors i a Internet.
 • Enviament de deures per correu electrònic per als alumnes que no hagin pogut assistir a classe.
 • Possibilitat de bonificar els cursos (per a més informació, podeu consultar Bonificació de Cursos).
 • Descomptes per a pares, fills i germans.
 • Descomptes per a famílies nombroses.
 • Descomptes per a persones en situació d’atur.
 • Cobrament d’una sola matrícula per família.

Cursos i horaris

nivells aulaemi -nivells Cambridge English - nivells marc comú europeu

Oferim una àmplia gamma de cursos i horaris:

Cursos de 2 o 3 hores setmanals: matins, migdies, tardes o vespres.

Cursos de 2 hores setmanals els dissabtes al matí, per a aquells que durant la setmana no puguin assistir als cursos que oferim entre setmana.

Els cursos comencen l’1 d’octubre i acaben el 22 de juny, però també oferim la possibilitat de començar a qualsevol mes de l’any, sempre que es disposi del nivell adequat.

Consulta els cursos i horaris

Formalitzar la matrícula

Aula·Emi ofereix la possibilitat que l’alumne es matriculi en qualsevol mes de l’any i s’incorpori al curs que més s’ajusti a les seves necessitats, sempre que tingui el nivell necessari. Per formalitzar la matrícula heu de:

 • Concertar una cita per telèfon o e-mail.
 • Fer la prova de nivell.
 • Triar un curs que s’adapti als vostres objectius.

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?