Cambridge English: Preliminary for Schools (PET fs). Vic-OsonaAulaEmi

Cambridge English: B1 Preliminary for Schools

Anglès pràctic per a la vida diària!

 Nivell B1 MECR

El Cambridge English: Preliminary for Schools demostra que els usuaris són capaços d’utilizar l’anglès per propòsits socials o d’estudi, amb un  nivell intermedi.

 •  Entendre els punts principals d’instruccions senzilles o anuncis públics.
 •  Ser capaç d’espavilar-se en la majoria de situacions que poden tenir lloc durant viatges com a turista en països de parla anglesa.
 • Fer preguntes senzilles i participar en converses en entorns  laborals.
 • Escriure  cartes, correus electrònics  o notes sobre temes quotidians.

Cambridge English: PET o PET for Schools?

Existeixen dues versions del Cambridge English:  el PET i el PET for Schools. Les dues tenen exactament el mateix format i el nivell de les preguntes de l’examen és idèntic. L’única diferència és que el contingut i els temes del PET for Schools s’han ideat especialment segons els interessos i les experiències dels candidats més joves. De totes maneres, un candidat adult també pot realitzar el PET for Schools, si ho desitja.

Tant el PET com el PER for schools corresponen al nivell B1 en el Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües, reconegut internacionalment.

 • PARTS DE L’EXAMEN:

  Descarrega una mostra gratuïta del PET fs
  Llista de vocabulari del PET fs
  Handbook for teachers PET fs

  El Cambridge English: Preliminary consta de tres parts:

  Reading and Writing: 1 hora i 30 minuts

  Consta de sis parts:  tres parts de comprensió lectora (Reading) i tres parts d’expressió escrita (Writing). El candidat ha de ser capaç d’entendre la informació essencial de senyals, publicacions, diaris i revistes, i utilitzar correctament el vocabulari i les estructures. El Reading i Writing suposen un 50% de la nota final.

  Listening: 30 minuts

  Consta de quatre parts. En cada part el candidat haurà d’escoltar textos gravats i respondre les preguntes. Cada part s’escolta dues vegades. El candidat ha de ser capaç de seguir i entendre el significat de diferents tipus de converses enregistrades, com anuncis, entrevistes i debats sobre la vida diària.  El Listening suposa un 25% de la nota final.

  Listening paper – Tips and FAQs (enllaç al web de Cambridge English)

  Speaking: 10-12 minuts

  Consta de quatre parts i avalua la competència per participar en una conversa fent preguntes i responent, i parlant lliurement de què t’agrada i del què no. Es realitza cara a cara amb l’examinador i un o dos candidats més. Això permet que la situació sigui més realista. Hi ha dos examinadors: un d’ells fa d’interlocutor i parla amb el candidat , l’altre examinador fa d’assessor i només escolta. El resultat el decidiran els dos examinadors però l’assessor puntua de forma més detallada . L‘Speaking suposa un 25% de la nota final.

  Tria la parella per fer l’Speaking

  Pots escollir la teva parella per fer la prova de l’Speaking en el moment de fer la teva inscripció.

 • Ara el Cambridge English: Preliminary es pot fer per ordinador!

  T’oferim la possibilitat de fer l’examen per ordinador.

  computer exam cambridgeEl Computer Based (CB) o examen per ordinador  és una altra alternativa per realitzar els exàmens, no substitueix els exàmens convencionals. L’única diferència és que els Computer Based es fan amb ordinador, i per respondre es fa servir el teclat i el ratolí en comptes del paper i el llapis.

  Consells per el dia del examen

  LES AVANTATGES DE FER L’EXAMEN PER ORDINADOR

  PROVA ARA GRATUÏTAMENT EL PET PER ORDINADOR

 • Resultats i obtenció del certificat 

  Cambridge English: Preliminaryfor schools (PET fs)

  Quin resultat he d’obtenir per aprovar?
   

  cambridge resultats online

  Consulta el teu resultat online

  Per superar l’examen de Preliminary (PET) i Preliminary (PET) for Schools (Nivell B1 del MCER), s’ha d’obtenir una puntuació mínima de 70 sobre 100. Si el candidat no arriba a aquesta puntuació però el resultat obtingut és lleugerament inferior (entre 45 i 69), obtindrà un certificat de Cambridge English de nivell A2. De la mateixa manera, si la puntuació obtinguda està entre 90 i 100, obtindrà un certificat Preliminary (PET), indicant que ha demostrat una competència a nivell B2. El candidat que no arribi a 45 sobre 100 no obtindrà cap certificat.

  certificats schools

  Informació més extensa sobre els resultats

  confirmation of entry1- Confirmation of Entry

  Passats uns dies de la vostra inscripció, rebreu el Confirmation of Entry. En aquest document hi trobareu la informació sobre el lloc i l’hora de cada part de l’examen, així com també la data en què sortirà el resultat de l’examen i l’ID Number i el número secret, que necessitareu més endavant per accedir al vostre resultat.

   

  2- El resultat : Connecta’t online

  cambridge resultats onlineEs pot accedir al resultat fent clic aquí, dins del període estipulat a aquest efecte. Per fer-ho, es necessita l’ID Number i el número secret, que trobareu al document Confirmation of Entry.

  3- El resultat : Statement of Results

  Un cop accediu al web amb el vostre usuari, obtindreu l’Statement of Results, que us informarà del Resultat, la Puntuació i el Perfil del candidat.

  Mireu una mostra d’un Statement of Results de Preliminary for schools (PET fs) aquí.

  4- El certificat

  certificats schoolsEls candidats que hagin aprovat obtindran un certificat. Aula·Emi informarà als candidats, escoles, instituts, etc. quan els certificat arribin al nostre centre. Els certificats s’han de recollir al nostre centre, però no és necessari que el candidat vingui personalment, pot venir qualsevol persona a recollir-lo, sempre que porti el DNI original del candidat. Els candidats que hagin fet la matrícula a través del seu centre, podran recollir el seu certificat allà, o si ho prefereixen i així ho sol·liciten a l’Aula·Emi.

  El candidat que visqui fora de la comarca d’Osona i així  ho desitgi, podrà sol·licitar que se li enviï el certificat per correu certificat sense cap cost addicional.

  verificar resultat cambridgeVerificació del resultat

  Si desitges que qualsevol institució, empresa, universitat, etc. verifiqui els teus resultats podràs donar-los accéss des del Results Verification Service de Cambridge English. Perquè puguin accedir-hi, els hauràs de proporcionar l’ID number i el número secret, que trobaràs al Confirmation of Entry.

 • Material útil per al candidat

  handbook teachers preliminary

  Llista de vocabulari del PET fs
  Informació per al candidat (en anglès)

  Guia per l’examen

  Normes per als candidats 

  *Jocs

  *Com preparar-te pel PET for schools

  *Enllaç on trobaràs una àmplia gamma de llibres per preparar els teus exàmens

  Material útil per a professors

  *Sample papers

  Handbook for teachers PET fs

   Find Cambridge English on social media

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Weibo

  Cambridge English YouTube Channel

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?