Cambridge English: Flyers (YLE Flyers) per a nensAulaEmi

Cambridge English: A2-Flyers (YLE Flyers)

 • Flyers

  Cambridge English: A2-Flyers:  és el més alt dels tres exàmens de Cambridge English: YLE, i està dirigit a nens a partir de 7 anys que cursin educació primària i el primer cicle d’educació secundària.

  Aquest examen és el pas següent en el procés d’aprenentatge d’idiomes per part dels nens, després de realitzar l’examen Cambridge English: Movers. Constitueix la forma perfecta de demostrar que els nens poden utilitzar l’anglès quotidià tan escrit com oral a un nivell bàsic.

  Descarrega   Pre A1 Starters, A1 Movers and A2 Flyers 2018 Sample papers  – Vol 1
  Descarrega   Pre A1 Starters, A1 Movers and A2 Flyers 2018 Sample papers  – Vol 2

  Per a informació més detallada sobre el Cambridge English: Flyers, clica aquí

  Flyers = Nivell A2 = Key English Test (KET)

  El Cambridge English: Flyers és el nivell més alt dels Cambridge English: YLE. Aquest examen equival al nivell A2 del Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües i correspon al mateix nivell que el Cambridge English: Key (KET). El grau de dificultat dels exàmens Cambridge English: Flyers i Cambridge English: Key (KET) és el mateix, la diferència és que l’YLE Flyers utilitza un lèxic i uns contextos molt més adequats als nens i joves, i tots reben un certificat oficial (no hi ha suspesos). En canvi, per aprovar el Cambridge English: Key (KET) s’ha de treure un 70 sobre 100 i, per tant, el candidat pot suspendre l’examen i, com a conseqüència, desmotivar-se. De totes maneres, també existeix una modalitat del Cambridge English: Key (KET) més enfocada als interessos i als gustos dels nens i joves, que s’anomena Cambridge English: Key (KET) for Schools, però que disposa d’un format d’examen diferent i s’avalua seguint els mateixos passos que en la versió per a adults.

  Resultats: un certificat per a cada nen

  escuts YLE

  Clica sobre la imatge per a més informació sobre el diploma

  L’examen Cambridge English: Flyers es puntua amb un màxim de cinc escuts per a cadascuna de les habilitats: comprensió i expressió escrita (Reading & Writing), comprensió oral (Listening) i expressió oral (Speaking). Els escuts varien d’1 a 5 segons el resultat obtingut (5 escuts és la nota més alta, i 1 la més baixa). Cada candidat que es presenta a l’examen rep un diploma de Cambridge English, per tant, no “suspèn” ningú. Això fa que tots obtinguin un reconeixement al seu esforç i ganes per preparar el següent examen.

  QUÈ PUC FER DESPRÉS DEL CAMBRIDGE ENGLISH: FLYERS?

  Un cop superats els exàmens de Cambridge English: YLE els candidats ja es poden començar a preparar pels exàmens Cambridge English: KET, PET i FCE for Schools.

  Teacher Zones

  Flyers Exam Material.

  El primer examen que proposa Cambridge English d’anglès general és el Cambridge English: Key (KET) for Schools, que tot i que equival al mateix nivell que el Cambridge English: Flyers, és el primer examen oficial dels cinc exàmens d’anglès general que ofereix Cambridge English, i està reconegut dins del Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües. A més, pot ser una bona pràctica per preparar-se pels exàmens següents: el Cambridge English: Preliminary (PET) for Schools, el Cambridge English: First (FCE) for Schools, i els dos exàmens de nivell superior per a adults, el Cambridge English: Advanced (CAE) i el Cambridge English: Proficiency (CPE) .

  L’expressió oral o Speaking es fa amb un examinador.

 • Cambridge English : Flyers

  FLYERS BALLONDuració de l’examen: 75 minuts aproximadament.
  Trobaràs tot el material necessari per a preparar Flyerss a l’apartat Recursos-Jocs d’aquesta mateixa pàgina.

  Parts de l’examen:

  Descarrega   Pre A1 Starters, A1 Movers and A2 Flyers 2018 Sample papers  – Vol 1
  Descarrega   Pre A1 Starters, A1 Movers and A2 Flyers 2018 Sample papers  – Vol 2

  Listening
  (comprensió oral)
  Reading & Writing
  (comprensió i expressió escrites)
  Speaking
  (expressió oral)
  5 parts / 25 preguntes6 parts / 40 preguntes4 parts
  25 minuts aprox.40 minuts aprox.7-9 minuts aprox.

  Listening (Comprensió Oral)

  listening movers aulaemiTé una durada de 25 minuts i consta de 5 parts diferents. Cada part comença amb un exemple, com a mínim, i el candidat podrà escoltar la gravació dues vegades. S’haurà de portar llapissos de colors (colors bàsics), un llapis, una goma i un bolígraf. El Listening es presenta en anglès britànic, no obstant això també sentiran accents americans. Les respostes escrites seran acceptades tan en anglès britànic con en anglès americà.

  Reading & Writing (Comprensió i Expressió Escrita)

  reading & writing flyersTé una durada de 40 minuts i consta de 7 parts. Cada part comença amb un exemple, com a mínim, i el candidat podrà escoltar la gravació dues vegades.És important que no es cometin errors ortogràfics, i que demostri que entén bé els anunciats, i la part escrita. El Reading & Writing es presenten en anglès britànic però s’accepten les respostes tant en anglès britànic com en anglès americà.

  Speaking (Expressió Oral)

  speking flyers

  Té una durada de 7 a 9 minuts aproximadament i consta de 4 parts.Una persona acompanyarà al candidat a l’aula on posteriorment farà l’examen, i el presentarà a l’examinador. El candidat realitzarà la prova en anglès i de forma individual amb l’examinador. 

  VOLS VEURE COM ES FA L’SPEAKING DEL CAMBRIDGE ENGLISH: FLYERS?

  Aquests videos us ajudaran a entendre què passa en la part oral.

  Decarrega els comentaris dels examinadors de Cambridge English (Marta video)

   


 • Cambridge English: Flyers versió ordinador o tablet.

  L’examen Flyers també es pot realitzar en versió ordinador o tablet. Aquesta versió no substitueix a la versió en paper, simplement és una altra alternativa per realitzar l’examen.

  De forma habitual, es realitzen presencialment al nostre centre. Però si es desitja i es disposa d’ordinadors i d’un mínim de candidats, podem desplaçar-nos al vostre centre.

  Els exàmens per ordinador (computer based) són exactament iguals que els exàmens en paper (paper based), consten de les mateixes parts, es disposa del mateix temps per realitzar-los, i el nivell i la dificultat són els mateixos. També s’obté el mateix diploma.

  Descarrega i prova ara el Cambridge English : FLYERS fer ordinador

  Vídeo informatiu de l’examen per ordinador Flyers
  • Cambridge English, exàmens, nens, joves, YLE, Young Learners, for Schools, escoles, Catalunya, Vic, Figueres,Roses, Key, KET, Preliminary, PET, First, FCE, ordinador, jocs, vocabulari, material, resultats, Starters, Movers, Flyers
   Cambridge English Young Learners examen per ordinador o tablet

  La diferència és que, el candidat, en comptes d’escriure, dibuixar o pintar a mà, ho fa mitjançant un ordinador o tablet . La part oral (o Speaking) no es fa cara a cara amb un examinador sino que es fa amb uns auriculars i un micròfon. Les respostes queden guardades i s’envien directament a Cambridge English on seran corregides.

  Els Computer Based poden ajudar a aquells alumnes que tinguin vergonya o siguin tímids, i evitar també els nervis que ocasiona, en alguns casos, la presència d’un examinador.

  Video informatiu de l’examen per ordinador o tablet de Cambridge English: Young Learners

 • Cambridge English examen per a nensA cada examen dels tres que conformen els Cambridge English: YLE li correspon un llistat especific de vocabulari i d’estructures gramaticals. Per presentar-se al Cambridge English: Flyers el candidat haurà d’estar familiaritzat amb el vocabulari i estructures gramaticals corresponents a aquest nivell.

  cambridge english suportAquí trobareu les estructures gramaticals, així com també el llistat de vocabulari (ordenat alfabèticament) que hauran d’aprendre. També hi trobareu informació per als pares, per al candidat, jocs, activitats, llibres, vocabulari i moltes altres eines que ajudaran als vostres fills a preparar-se per l’examen Cambridge English:Flyers.

  Descarrega the Cambridge English: Flyers FAQs

  flyers word list copia

  Flyers Word list

  Podeu fer servir aquest llibre per ajudar als vostres fills i millorar el seu anglès i aprendre noves paraules. Conté tot el vocabulari que els nens han de saber per realitzar l’examen Cambridge English Movers.

  Descarrega Flyers word list

  Descarrega Flyers Word List Picture Book

  Handbook for Teachers (Starters, Movers,Flyers)
  Handbook teachersYLE

  Aplicacions Cambridge English gratuïtes
  Monkey Puzzles app

  App Puzzles

  app funland

  App Funland

  app starters

  App Starters

  app flyers

  App Flyers

  Cambridge English: Pen friends

  Cambridge English Pen friends Gracies a Cambridge English Penfriends el seu fill pot fer-se amic d’altres estudiants d’anglès en tot el món. El seu fill dissenyarà i compartirà targetes amb estudiants d’una escola d’un altre país, de manera segura i fàcil. Les targetes es basen en una temàtica. Mitjançant aquesta activitat, el seu fill es divertirà al fer nous amics i al desenvolupar les seves habilitats lingüístiques en anglès de manera pràctica, divertida i comunicativa. És una manera fantàstica de que el seu fill s’entusiasmi amb la comunicació en anglès!

  Jugar a Pen friends ara

 

 

 

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?