Cambridge English: Movers (YLE Movers) per a nensAulaEmi

Cambridge English: A1 Movers (YLE Movers)

 • MOVERS BALLONCambridge English: A1 Movers és el segon dels tres exàmens de Cambridge English: Young Learners, i està dirigit a nens a partir de 7 anys que cursin educació primària i el primer cicle d’educació secundària.

  Aquest examen constitueix un segon pas en el procés d’aprenentatge d’anglès dels nens, i els anima a seguir aprenent aquest idioma, tan a nivell parlat escrit com parlat, d’una manera amena i divertida.

  Aprendre anglès des de ben petits és essencial, i realitzar aquest examen permet diposar d’un segon títol oficial d’anglès avalat per Cambridge English, una intitució reconeguda mundialment. Això els dóna confiança per seguir estudiant i obtenir així títols més elevats. A més, correspon al nivell A1 del Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües.

  Milers d’alumnes d’arreu del món fan aquests exàmens cada any!

  Per a informació més detallada de Cambridge English:Movers, clica aquí

  Resultats: un certificat per a cada nen

  escuts YLE

  L’examen Cambridge English: Movers, com l’YLE Starters, es puntua amb un màxim de cinc escuts per a cadascuna de les habilitats de la llengua: comprensió i expressió escrita (Reading & Writing), comprensió oral (Listening) i expressió oral (Speaking). Els escuts  varien d’1 a 5 segons el resultat obtingut (5 escuts és la nota més alta, i 1 la més baixa). Cada candidat que es presenta a l’examen rep un diploma de Cambridge English, per tant, no “suspèn” ningú.

  YLEcerts

  Això fa que tots obtinguin un reconeixement al seu esforç i ganes per preparar-se pel següent examen, el Cambridge English: Flyers (YLE Flyers).

  L’expressió oral o Speaking es fa amb un examinador

 • Cambridge English : Movers 

  Cambridge English Young Learners examen en paperDuració de l’examen: 65 minuts aproximadament.
  Trobaràs tot el material necessari per a preparar Movers a l’apartat Recursos d’aquesta mateixa pàgina.

  Descarrega un examen de Young Learners Movers
  Descarrega   Pre A1 Starters, A1 Movers and A2 Flyers 2018 Sample papers  – Vol 1
  Descarrega   Pre A1 Starters, A1 Movers and A2 Flyers 2018 Sample papers  – Vol 2

  Parts de l’examen:  

  Listening
  (comprensió oral)
  Reading & Writing
  (comprensió i expressió escrites)
  Speaking
  (expressió oral)
  5 parts / 25 preguntes6 parts / 40 preguntes4 parts
  25 minuts aprox.30 minuts aprox.5-7 minuts aprox.

  Listening (Comprensió Oral)

  listening movers aulaemi

  Té una durada de  25 minuts i consta d’unes 25 preguntes, dividides en 5 parts diferents. Cada part comença amb un exemple, com a mínim,  i el candidat  podrà escoltar la gravació dues vegades. S’haurà de portar llapissos de colors (colors bàsics), un llapis, una goma i un bolígraf. El Listening es presenta en anglès britànic, no obstant això també sentiran accents americans. Les respostes escrites seran acceptades tan en anglès britànic con en anglès americà.

  Reading & Writing (Comprensió i Expressió Escrita)

  reading and writing movers aulaemi

  Té una durada de  30 minuts i consta d’unes 40 preguntes, dividides en 6 parts. És important que no es cometin errors ortogràfics, i que demostri que entén bé els anunciats, i la part escrita. El Reading & Writing es presenten en anglès britànic però s’accepten les respostes tant en anglès britànic com en anglès americà.

  Speaking (Expressió Oral)

  speaking movers aulaemi

  Té una durada de  5 a 7 minuts aproximadament i consta de 4 parts.

  Una persona acompanyarà al candidat a l’aula on posteriorment farà l’examen,  i el presentarà a l’examinador. El candidat realitzarà la prova en anglès i de forma individual amb l’examinador.

  Exemples de la prova de Speaking amb comentaris dels examinadors.

  Aquests videos us ajudaran a entendre què passa en la part oral.

  Descarrega els comentaris dels examinadors de Cambridge English

 • Cambridge English: Movers versió ordinador o tablet.

  MOVERS MONK&KID CB

  L’examen Movers també es pot realitzar en versió ordinador o tablet. Aquesta versió no substitueix a la versió en paper, simplement és una altra alternativa per realitzar l’examen.

  De forma habitual, es realitzen presencialment al nostre centre. Però si es desitja i es disposa d’ordinadors i d’un mínim de candidats, podem desplaçar-nos al vostre centre.

  Els exàmens per ordinador (computer based) són exactament iguals que els exàmens en paper (paper based), consten de les mateixes parts, es disposa del mateix temps per realitzar-los, i el nivell i la dificultat són els mateixos. També s’obté el mateix diploma.

  • Cambridge English, exàmens, nens, joves, YLE, Young Learners, for Schools, escoles, Catalunya, Vic, Figueres,Roses, Key, KET, Preliminary, PET, First, FCE, ordinador, jocs, vocabulari, material, resultats, Starters, Movers, Flyers
   Cambridge English Young Learners examen per ordinador o tablet

  La diferència és que, el candidat, en comptes d’escriure, dibuixar o pintar a mà, ho fa mitjançant un ordinador o tablet . La part oral (o Speaking) no es fa cara a cara amb un examinador sino que es fa amb uns auriculars i un micròfon. Les respostes queden guardades i s’envien directament a Cambridge English on seran corregides.

  Els Computer Based poden ajudar a aquells alumnes que tinguin vergonya o siguin tímids, i evitar també els nervis que ocasiona, en alguns casos, la presència d’un examinador.

  Video informatiu de l’examen per ordinador o tablet de Cambridge English: Young Learners 

 • Cambridge English examen per a nensA cada examen dels tres que conformen els Cambridge English: YLE li correspon un llistat especific de vocabulari i d’estructures gramaticals. Per presentar-se al Cambridge English: Movers el candidat haurà d’estar familiaritzat amb el vocabulari i estructures gramaticals corresponents a aquest nivell.

  cambridge english suportAquí trobareu les estructures gramaticals, així com també el llistat de vocabulari (ordenat alfabèticament) que hauran d’aprendre. També hi trobareu informació per als pares, per al candidat, jocs, activitats, llibres, vocabulari i moltes altres eines que ajudaran als vostres fills a preparar-se per l’examen Cambridge English:Movers.

  Descarrega the Cambridge English: Movers FAQs

  movers word lish banner copiaMovers Word list 

  Podeu fer servir aquest llibre per ajudar als vostres fills i millorar el seu anglès i aprendre noves paraules. Conté tot el vocabulari que els nens han de saber per realitzar l’examen Cambridge English Movers.

  Descarrega Movers word list 

  Descarrega Movers Word List Picture Book

   

   

  Monkey Puzzles

  Monkey puzzlesNivell: Young Learners (Starters, Movers, Flyers)

  CEFR level: A1-A2

  Practica: Reading

  Jugar a Monkey Puzzles ara

  aplicació movers

  Ara Monkey Puzzles disponible gratuïtament per iPad i iPhone! Entra a App Store i descarrega’l.

  Monkey Puzzles

  FunlandNivell: Young Learners ( Movers, Flyers), Key (KEY), Preliminary (PET)

  CEFR level: A1-B1

  Practica: Reading, Listening

  Jugar a Funland ara

  Cambridge English: Pen friends

  Cambridge English Pen friends Gracies a Cambridge English Penfriends el seu fill pot fer-se amic d’altres estudiants d’anglès en tot el món. El seu fill dissenyarà i compartirà targetes amb estudiants d’una escola d’un altre país, de manera segura i fàcil. Les targetes es basen en una temàtica. Mitjançant aquesta activitat, el seu fill es divertirà al fer nous amics i al desenvolupar les seves habilitats lingüístiques en anglès de manera pràctica, divertida i comunicativa. És una manera fantàstica de que el seu fill s’entusiasmi amb la comunicació en anglès!

  Jugar a Pen friends ara
 • Cambridge English Sing and learn

  Sing and Learn - At the zoo

  Sing and Learn - Into town part one

  Sing and Learn - Into town part two

  Sing and Learn - More learning activities

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?